Pareri despre jocul Activity

Joc activity

Ultimii ani au reprezentat o crestere substantiala a succesului pe care il au jocurile de societate, sau board games, asa cum sunt numite in strainatate. Daca atunci cand eram copii, ne placea la nebunie sa jucam Piticot sau Monopoly, iata ca astazi avem de ales intre mii de jocuri care mai de care mai interesante.

Dintre acestea, ne-a atras atentia Activity, un joc care a generat o parere foarte buna printre jucatori, este destinat atat adultilor cat si copiilor si garanteaza distractie maxima.

Jocul se aseamana destul de mult cu clasicul joc de mima, dar ca de data aceasta, regulile sunt ceva mai stricte si mai complexe. Exista peste 300 de carti, fiecare avand cate 8 expresii, care trebuie mimate de o parte de jucatori, pentru ca ceilalti sa le ghiceasca. Nu doar mima este implicata insa, unele expresii necesita desen sau vorba.

Este un joc care starneste foarte mult amuzament si poate fi jucat ore in sir, deoarece, cel putin in primul joc, sunt slabe sansele sa se repete cuvinte. Este adevarat ca daca joci de mai multe ori, vei descoperi cuvinte pe care le-ai mai mimat, insa acest lucru nu stirbeste din distractie.

Daca ai si tu o parere despre jocul Activity, te invitam sa o exprimi!

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply