Pareri despre servicii de ingrijire batrani

servicii de ingrijire batraniA alege servicii de ingrijire batrani este o modalitate avantajoasa pentru a permite persoanelor cu leziuni, boli acute sau care au nevoie de ingrijire postoperatorie sa se recupereze, ei trebuie sa se recupereze intr-un mediu din afara unui spital.

De-alungul timpului am auzit multe pareri despre servicii de ingrijire batrani, dar in primul rand in astfel de centre fiecare senior scapa de singuratate, un lucru greu de suportat la batranete.

In momentul de fata sunt foarte multe servicii de ingrijire batrani atat in Bucuresti cat si in restul tarii.

La 84 de ani, bunica mea a decis ca doreste sa locuiasca la un azil particular de batrani. Ne-a luat prin surprindere, ne asteptam sa ramana pana la sfarsitul vietii in apartamentul ei mic dar cochet, unde are tot ce isi doreste. Ne-am dat seama ca, de fapt, s-a saturat de singuratate – vizitele noastre nu pot compensa lungile seri de iarna in fata televizorului. Asa ca se va instala la azil. Problema este ca acolo, de regula, vin batrani adusi mai cu binisorul, mai cu forta, de copii care au obosit (s-au saturat) sa-i ingrijeasca si sunt intr-o stare avansata de… batranete, ca sa zic asa. La acest nivel, ma gandesc, socializarea la azil si petrecerea ultimilor ani de viata intr-un ambient placut e aproape o gluma.” (A. Popa, 37 de ani)

Alege servicii de ingrijire batrani de calitate

Ati alege sa plecati la un azil de batrani in momentul in care nu v-ati mai descurca singur acasa sau pur si simplu v-ati satura de singuratate? Recomandarea noastra este: alege servicii de calitate pentru batrani, alege ca tu sau “batranii tai” sa fie fericiti.

De la un an la altul sunt tot mai multi batrani bolnavi si singuri. In toata tara, statul administreaza 103 camine, dar majoritatea refuza sa ingrijeasca bunici imobilizati la pat, pentru ca n-au nici personal, nici aparatura medicala, desi se cheltuiesc milioane de lei pentru asistenta sociala.

Sunt foarte multe site-uri din care te poti informa in prealabil despre serviciile de ingrijire batrani, un site complet este www.sfantulirineu.ro

Iar viitorul nu arata bine. Pentru prima data, de la Revolutie, numarul romanilor de peste 65 de ani l-a depasit pe cel al copiilor de pana in 14 ani. Avem 3,4 milioane de batrani si numai de 3,3 milioane de copii.

Aici putem vorbi despre caminele de batrani particulare care vin in ajutorul celor singuri, bolnavi.In prezent in toata tara sunt 141 de camine particulare in care traiesc decent 4600 de persoane.Cadre medicale, zone de relaxare totul pentru a le face sederea cat mai placuta.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply