Pareri despre www.avocatinbulgaria.ro

Administrarea unei afaceri nu este un lucru tocmai usor. De cele mai multe ori, relatia cu statul poate sa fie una nu tocmai placuta, date fiind numeroasele taxe, impozite si activitati birocratice pe care antreprenorii trebuie sa le suporte.

Din fericire, exista alternative. Daca te-ai saturat de birocratia din Romania si de taxele mult prea mari, poti lua in considerare infiintarea unei firme in Bulgaria. Pentru asta nu este nevoie de extrem de multa bataie de cap, ci doar de contactarea unui avocat de peste Dunare care sa se ocupe de fiecare detaliu.

Unul dintre primele site-uri pe care le-am gasit in acest sens este www.avocatinbulgaria.com.

Ce merita precizat despre acest site?

Site-ul este unul placut si usor de navigat, cu suficient de multe informatii. Am cautat mai multe pareri despre avocatinbulgaria.com si desi nu am gasit foarte multi clienti care sa isi fi exprimat opinia online, nu am gasit nicio parere negativa, ceea ce este un mare plus.

Cel care conduce afacerea, domnul Denislav Marinov, prezinta o serie de avantaje:

  • Vorbeste fluent 4 limbi: romana, rusa, engleza si bulgara;
  • Calatoreste frecvent intre Ruse si Bucuresti;
  • Ofera consultanta de foarte multa vreme;
  • Ofera mai multe servicii din zona juridica.

Practic, prin avocatinbulgaria.com orice roman poate sa isi infiinteze o firma in tara vecina, poate sa se bucure de servicii juridice excelente, in relatie cu statul bulgar sau in relatie cu alti antreprenori din Bulgaria si poate sa beneficieze de servicii de contabilitate.

Ceea ce ne-a atras noua atentia sunt urmatoarele lucruri:

  • O informare corecta. Exista transparenta in orice serviciu, site-ul oferind informatii relevante despre toate serviciile disponibile;
  • Variante ale site-ului in mai multe limbi. Acesta poate sa fie citit in romana, bulgara, rusa si engleza.
  • Prezenta pe retelele de socializare si comunicarea facila. Se poate comunca extrem de usor cu aceasta firma.

Care este nota pe care o acordam acestui site?

Din punct de vedere al serviciilor, www.avocatinbulgaria.com poate fi un site de 10, fara niciun fel de probleme. Din punct de vedere al designului si al structurii site-ului, o nota de 8 este corecta, in conditiile in care ar putea fi ceva mai dinamic, cu o structura mai atractiva. Totusi, serviciile conteaza cel mai mult si faptul ca misiunea site-ului este una importanta: aceea de a le oferi antreprenorilor romani alternative la mediul de afaceri extrem de dificil din Romania.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply