Pareri despre Vegaprod.ro

Cei care doresc montarea unor tamplarii PVC, a unor balustrade din sticla securizata sau a acoperisurilor si usilor de garaj, ar putea sa isi indrepte atentia spre VegaProd.ro. Am ales acest magazin din mai multe motive:

  • Face parte din lista cu firme de incredere pentru 2017;
  • Acopera o varietate mare de servicii si de produse;
  • Dispune de review-urui foarte bune din partea clientilor;
  • Colaboreaza cu branduri de o calitate foarte buna.

Analiza website-ului

Din punct de vedere al experientei pe care o are un eventual client, lucrurile sunt destul de simple. Site-ul este bine structurat, pe prima pagina gasindu-se toate informatiile de contact si cele legate de serviciile oferite, este responsive, fiind foarte bine optimizat pentru mobil si prezinta un ansamblu de culori placut si neobositor.

Prezenta pe retelele de socializare (facebook si twitter) este conturata prin butoane elegante, insa butonul pentru facebook nu funtioneaza.

Mai exista mici scapari estetice, insa nimic deranjant.

Concluzionand, daca sarim peste mica eroare cu Facebookul, putem spune ca avem de a face cu un site echilibrat si placut.

Analiza serviciilor

In ceea ce priveste serviciile, sunt cateva lucruri care atrag :

  • Promisiunea unui deviz gratuit, realizat in maxim 24 de ore;
  • Montaj profesionist si garantie pentru orice lucrare;
  • O diversitate mare de produse ( tamplarie, acoperisuri, sticla securizata, inchideri de terase sau usi de garaje);
  • Folosirea unor produse de buna calitate de la branduri de renume, cum ar fi Salamander, Rehau sau Profilco.

Nu exista o pagina de preturi, insa nici nu si-ar gasi locul, fiind vorba despre servicii personalizate. Ceea ce este foarte atractiv este faptul ca exista o pagina cu portofoliu foarte sugestiva.

Pareri despre VegaProd

Parerile noastre sunt cat se poate de bune.Daca ar fi sa dam o nota pentru website, servicii si modul in care se prezinta firma, aceasta ar fi 9. Punctul scazut este pentru micile lipsuri estetice de pe site sau micile erori ce nu sunt de neinlocuit.

In ceea ce priveste parerile clientilor, acestea sunt excelente. Am analizat atat parerile de pe website, care este normal sa fie foarte bune, dar si parerile de pe Facebook sau de pe diverse forumuri de specialitate si nu am gasit oameni care sa se planga, ba chiar am descoperit multe laude ce par cat se poate de reale.

Putem afirma, asadar, ca VegaProd este un site de incredere si merita toata atentia in cazul in care ai nevoie de tamplarie, balustrade, acoperisuri sau alte solutii de acest fel.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply