Pareri despre Valmand.ro

Recent, un prieten foarte bun s-a hotarat sa isi ceara iubita in casatorie. Un pas mare, care pe mine inca ma sperie, insa, pentru orice eventualitate, i-am cerut pareri despre experienta pe care a avut-o.

Evident, punctul cu cerutul propriu zis nu a fost chiar atat de impresionant cum vezi in filme: a mers cu ea in vacanta la mare si s-a prefacut ca dezgroapa din nisip inelul de logodna ( bine ca nu l-a pierdut, pentru ca a costat ceva).

Partea cu adevarat dificila a fost achizitia inelului de logodna. Da, pare usor sa cumperi un inel de logodna, insa odata ce incepi sa cauti si vezi ca niste inele de logodna cu diamant pot sa coste si 3000 de euro, ti se inmoaie picioarele si vrei sa faci cea mai buna alegere.

Exista cateva zeci de magazine pe piata, insa el s-a oprit la Valmand.ro, convingandu-l urmatoarele aspecte:

  • Promit realizarea unor inele personalizate, dupa propria ta dorinta. Nu a fost nevoie sa isi puna mintea la contributie, deoarece a gasit un inel care i s-a parut foarte frumos, insa este un punct care poate sa ii ajute pe foarte multi;

  • Ofera o garantie pentru orice problema, chiar si pentru momentul in care viitoarea mireasa nu este tocmai incantata de model si vrea sa il modifice. La fel, nu a fost cazul, insa sunt sanse mari ca perceptia ta despre gusturile iubitei sa nu fie tocmai buna, asadar, daca vrei sa o ceri in casatorie, s-ar putea sa ai nevoie de o astfel de optiune;

  • Au preturi mici. Evident, este aspectul care a fost cel mai convingator. Spre deosebire de alte magazine, preturile sunt cu cateva procente mai mici, iar atunci cand vorbim despre cateva sute sau chiar mii de euro, acele procente nu sunt de neglijat;

  • Ofera un suport bine pus la punct, inca de la intrarea pe site. Imediat ce intri pe site te preia un consultant Valmand, care te poarta prin toate produsele, te descoase si afla de ce ai nevoie. Este foarte ok, in conditiile in care majoritatea barbatilor sufera atunci cand vine vorba de inspiratie si au nevoie de ajutor.

Dat fiind faptul ca prietenul meu a fost incantat, m-am gandit ca este ok sa va recomand mai departe Valmand.ro, daca vreti sa mergeti la sigur atunci cand achizitionati un inel de logodna. Daca aveti experiente legate de magazin, va incurajez sa le impartasiti.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply