Pareri despre untul de karite

Karite este un produs natural, 4 in 1, deoarece ofera in acelasi timp o ingrijire pentru corp, par, maini si ten. Cum se poate utiliza untul de karite? Extrem de simplu. Este un produs ieftin, eficient si accesibil tuturor. Iata care sunt principalele beneficii ale untului de karite.

Untul de karite este un produs natural provenit de la un arbore din Africa. Fructele produse de acest arbore seamana cu nucile. An de an, un arbore produce in jur de 20 de kilograme de unt de karite.

Pentru baie. Untul de karite este recomandat in special pielii uscate dar este potrivit si celorlalte tipuri de piele. Adauga in apa de baie cateva bucati de unt de karite. In timpul baii un strat fin se va depune pe corp. Un produs ideal pentru relaxare si destindere. La iesirea din baie pielea ta va fi mai catifelata si mai matasoasa.

Sub forma de masaj. La fel ca in cazul unui lapte hidratant, untul de karite se poate aplica in loc de ulei de masaj pentru relaxarea muschilor. Se poate aplica in special pe brate si pe coapse. Efectul este imediat in caz de febra musculara.

Dupa epilare. In paralel cu actiunea sa hidratanta, untul de karate permite tratarea pielii uscate datorita proprietatilor calmante si relaxante.

Untul de karite poseda numeroase proprietati reparatoare. Catifeleaza pielea si o repara, o hidrateaza in profunzime. Untul de karite este cel mai bun hidratant, catifeleaza pielea si o lasa matasoasa. Bogat in vitaminele A, D, E si F dar si in latex si isanopofiabile (impiedica transformarea in sapun), untul de karite este un produs natural de ingrijire cu proprietati multiple.

Anti-vergeturi. In cazul in care tii un regim sau in timpul sarcinii si dupa sarcina, aplica unt de karite pe zonele sensibile precum abdomenul sau coapsele pentru o actiune preventiva impotriva vergeturilor. Untul de karite contribuie la diminuarea vergeturilor deja formate.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply