Pareri despre triodeluxe.ro

 

Numarul magazinelor online care comercializeaza produse de ingrijire este din ce in ce mai mare. Dintre acestea, se remarca cele care contin produse cu ingrediente naturale si inedite, cum ar fi Triodeluxe.ro. Magazinul online se focuseaza pe produse pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului, dar si pe produse de curatenie, toate cu ingrediente extrem de atractive din punct de vedere al proprietatilor. Gama principala pe care se focuseaza este cea de ingrijire a corpului, cu goji si cu rodie. O analiza a acestui site dezvaluie urmatoarele elemente.

Produse

Produsele sunt de o calitate foarte buna. Sunt create de producatori cu renume mondial, cum ar fi Herbamedicus, Tresemme si Casa Cosmetics si dispun de ingrediente atractive. Oferta este una destul de complexa, insa sunt destul de multe produse cu stoc epuizat. Per total insa, poti achizitiona atat produse pentru ingrijirea propriului corp, cat si produse pentru casa, acoperind majoritatea nevoilor. Preturile sunt cel putin decente.

Comunicarea cu clientii

Comunicarea se face prin email, telefon si pagina de Facebook. De asemenea, exista toate datele de identificare fiscala, ceea ce este un mare plus, deoarece ofera incredere. Pagina de Facebook este una ce aduna un numar mare de like-uri, ceea ce ofera din nou incredere.

Printre elementele care lipsesc atunci cand vine vorba despre comunicare ar fi :

  • Un buton de chat direct pe site;
  • Posibilitatea de a suna direct de pe mobil.

Structura site-ului

Avem de a face cu un site simplu, focusate pe o combinatie de culori care atrage atentia, insa nu este obositoare. Negrul si rosul sunt foarte placute si permit o navigare corecta.

Exist mici erori de structura in momentul in care varianta desktop isi modifica marimea, insa nu sunt erori mari.

Site-ul se misca relativ repede, desi sunt anumite elemente care ar putea fi micsorate pentru o viteza mai buna.

Prin ce iese in evidenta site-ul?

  • Varietate mare de produse;
  • Diverse promotii care apar ocazional pe site si permit achizitia la preturi si mai mici;
  • Posibilitatea de a urmari orice comanda;
  • O serie de informatii utile;
  • Un sistem de loialitate pentru clientii fideli.

Per total, triodeluxe este un site ok, foarte bine nisat, care ofera produse de foarte buna calitate. Sunt mici lucruri care trebuie sa fie rezolvate, insa putem sa ii acordam o nota de 8 din 10 fara niciun fel de probleme.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply