Pareri despre Toshiba Satellite CL10-B-103

Daca ar fi sa caracterizam in cateva cuvinte acest minilaptop am spune urmatorul lucru: Toshiba Satellite CL10-B-103 este minilaptopul cu care calatoresti mai usor. Actualmente, exista pe piata laptopuri de dimensiuni reduse si performante, asemanatoare in ceea ce priveste performantele cu laptopurile clasice, cu display de 17 sau 15 inch. Cel mai bun exemplu in acest sens este Toshiba Satellite CL10-B-103, un model din gama Satellite, ideal pentru persoanele mereu aflate pe drumuri insa care au nevoie de un sistem eficient pentru utilizarea obisnuita – aplicatii office, internet sau filme.

 

Toshiba Satellite CL10-B-103 vine echipat din fabrica cu Windows 8.1. Chiar daca vorbim despre un model accesibil ca pret, materialele folosite sunt din cele mai bune. Carcasa este facuta dintr-un plastic mat, de culoare aurie, rezistent atat la urmele aparute in urma utilizarii cat si la eventualele zgarieturi ce pot aparea odata cu trecerea timpului. Toshiba Satellite CL10-B-103 are o greutate de doar 1.1 kilograme, ideal pentru calatorii dar si pentru copii.

toshSAcl10

Este un laptop destul de silentios cu o tastatura tip clichet silentioasa care raspunde bine la comenzi, confortabila chiar si dupa cateva ore de folosire. Sub carcasa de afla un procesor Intel Celeron N2840, un model dotat cu doua nuclee fizice care functioneaza la frecventa de 2.16GHz. Chiar daca nu este tocmai cel mai performant procesor, acesta poate fi utilizat fara problemele pentru activitatile de zi cu zi.

toshiba-satellite-cl10-sides

Ecranul are o diagonala de 11.6inch, marimea ideala pentru activitatile obisnuite. Rezolutia este una standard, rezolutie intalnita in mod normal la orice alt laptop situat in aceasta categorie de pret, 1366X768 pixeli. Imaginile afisate de ecranul laptopului Toshiba Satellite CL10-B-103 sunt clare, culorile naturale si vii. Laptopul dispune de 2 GB memorie, cam la limita, insa suficienti dupa parerea noastra. Acelasi lucru l-am putea afirma despre SSD, cei 32 de GB sunt mai mult decat suficienti pentru alte programe si pentru OS.  Toshiba Satellite CL10-B-103 vine dotat cu un cititor de carduri, o camera web cu rezolutie HD. Bateria cu doua celule asigura o autonomie de pana la 6-7 ore de utilizare.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply