Pareri despre Toshiba M50D-A-10Z

laptop toshiba
9

Toshiba M50D-A-10Z este un laptop foarte interesant, care vine echipat cu cateva functii de ultima generatie, un aspect placut si un pret redus. La o analiza mai atenta putem descoperi o multime de detalii interesante la acest laptop:

Aspectul lui Toshiba M50D-A-10Z

Arata foarte bine, fiind robust si elegant. Are un aspect metalic, axandu-se pe culoarea argintie si este suficient de usor pentru a oferi mobilitate maxima. Are 2.2 kg si dimensiuni reduse, daca tinem cont de faptul ca are o diagonala de 15.6 inch.

laptop toshiba

Vezi mai multe imagini ale lui Toshiba M50D-A-10Z

Specificatiile lui Toshiba M50D-A-10Z

Laptopul celor de la Toshiba dispune de cateva specificatii cel putin interesante. Ecranul mare este propulsat de o rezolutie de 1366 x 768, iar frecventa de lucru a procesorului este de 2000 Mhz. Memoria Ram este de 4 Gb, iar capacitatea HDD-ului este de 750 Mb. Este suficient de mare, insa chiar daca ti se termina, poti opta linistit pentru o solutie externa de memorie.

Toshiba M50D-A-10Z dispune de o multime de conectori si desi are o placa video integrata, prezinta imagini de o calitate exceptionala.

Bateria are 3 celule si promite o autonomie de pana la 5 ore. Din pacate, nu reuseste tot timpul sa se tina de promisiune, cel putin conform parerilor utilizatorilor.

Afla mai multe detalii despre Toshiba M50D-A-10Z

Pareri despre Toshiba M50D-A-10Z

Internetul este plin cu pareri Toshiba M50D-A-10Z, in conditiile in care este un laptop foarte popular. Parerile sunt, de regula bune. Singurele probleme apar la baterie, care nu tine intotdeauna peste 5 ore si la gasirea driverelor pentru Windows. La o cautare atenta insa, driverele se gasesc cu usurinta.

In rest, aspectul are nota 10 iar functionalitatea este, asemenea, foarte apreciata de majoritatea celor care si-au lasat parerea despre acest laptop. La pretul pe care il are, merita toti banii si garanteaza functionarea unor aplicatii extrem de solicitante.

Vezi cat costa Toshiba M50D-A-10Z

Comments

comments

Toshiba M50D-A-10Z este un laptop foarte interesant, care vine echipat cu cateva functii de ultima generatie, un aspect placut si un pret redus. La o analiza mai atenta putem descoperi o multime de detalii interesante la acest laptop: Aspectul lui Toshiba M50D-A-10Z Arata foarte bine, fiind robust si elegant. Are un aspect metalic, axandu-se pe culoarea argintie si este suficient de usor pentru a oferi mobilitate maxima. Are 2.2 kg si dimensiuni reduse, daca tinem cont de faptul ca are o ...
9 Total Score
Toshiba M50D-A-10Z, un laptop ce merita atentie

Punctele forte ale lui Toshiba M50D-A-10Z sunt aspectul, memoria mare si procesorul puternic. La minusuri, am putea adauga bateria si faptul ca se gasesc destul de greu drivere.

Aspect
10
Specificatii
9.5
Flexibilitate
9
Baterie
8

No Comments

    Leave a reply