Pareri despre storcatorul de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70

Odata cu sosirea vremii calde pietele si supermarketurile se intrec in a ne oferi cele mai proaspete si mai bune legume si fructe. Prin urmare, noul storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1870/70  este solutia ideala, mai ales pentru persoanele cu copii mici. Fresh-urile naturale reprezinta solutia perfecta pentru organismul copiilor si adultilor, se prepara rapid si se pot consuma in orice moment al zilei.

Aparatul este dotat cu un motor puternic, de 900W, este compact, modern si ieftin. Este dotat si cu presa pentru citrice. Cu alte cuvinte, nu vei mai avea nevoie de un alt aparat pentru a obtne sucul preferat. Cu ajutorul acestui storcator de fructe si legume vei avea parte de dimineti pline de energie.

Philips Avance Collection HR1870/70 este astfel coceput incat sa fie curatat cu usurinta datorita unei tehnologii cunoscute sub numele de Quick Clean. Acest storcator este primul de pe piata dotat cuo functie de pre-curatare. Este un aparat de dimensiuni mici, compact, cu alte cuvinte, se integreaza de minune in orice coltisor al bucatariei tale.

Dupa cum spuneam mai sus, storcatorul este dotat cu un motor puternic, de 900W, capabil sa stoarca cele mai tari legume si fructe. Dispune de doua trepte de viteza si de un recipient pentru suc de 1.25litri si o carcasa din inox. Tubul de alimentare mare permite stoarcerea unor legume mai mari precum morcovi sau sfecla.

Storcatorul vine la pachet cu un accesoriu special pentru citrice datorita caruia vei putea prepara de la tine de acasa suc proaspat. Este dotat cu un sistem anti-picurare iar accesoriile sale se pot detasa cu usurinta si sa se curete in cel mai scurt timp.

Philips Avance Collection HR1870/70  reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face in cazul in care iti doresti un astfel de aparat.

Vezi pret aici

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply