Pareri despre Samsung Galaxy S6 Edge +

Samsung Galaxy S6 Edge + a fost lansat pe data de 4 Septembrie in magazine. Un telefon cu ecran mare, de 5.7 inchi, ceea ce inseamna ca este destul de incofortabil in buzunar. Sud-coreenii de la Samsung spera ca numerosi vor fi cei care isi vor dori acest telefon mizand pe faptul ca este diferit, inovator si frumos. In orice caz, Samsung Galaxy S6 Edge + nu este un telefon banal.

Chiar daca este mare, ecranul cu doua margini este deosebit de estetic, dand profunzime filmelor vizionate pe telefon si insufland viata jocurilor accesate. In momentul in care ramai fara cuvinte, nu mai stii ce sa le spui celor din Contacte, trimite un emoticon sau un poke. OnCircle este aplicatia care iti permite sa comunici mai usor cu persoanele dragi.

Samsung Galaxy S6 Edge + dispune de un minunat ecran dual Quad HD Super Amoled si de o memorie de 4 GB RAM. Sunetul este de calitate, consumatorii putandu-se bucura de o functie audio echilibrata si bogata. Accesoriile audio Bluetooth sunt cele care sustin functia audio UHQ.

res_4825675df9c9dddfe85dd7b39f71b85e_629x283_qkpt

Cu ajutorul sistemului de operare cu care este dotat telefonul Samsung Galaxy S6 Edge + – Android  Lollipop cu Touchwiz – cei de la Samsung au reusit sa corecteze cele cateva scapari prezente la primele modele lansate la inceputul acestui an. De exemplu, nu mai esti intrebat in momentul in care vrei sa dezactivezi conexiunea de date mobile daca esti sigur.

Samsung Galaxy S6 Edge + vine dotat cu o baterie de 3000 mAh ce se poate incarca wireless sau rapid, prin cablu, o camera foto de 16mpx dar si cu un senzor de masurare a pulsului. Poti avea 32 sau 64 GB spatiu de stocare, in functie de preferinte, asta fara card de memorie. Telefonul dispune si de un cititor de amprente care functioneaza excelent.

res_f95e0bbd6967eccacdaa6e63886ec668_628x353_gqll

Samsung Galaxy S6 Edge + este un telefon rapid datorita procesorului cu opt nuclee, completat de minune de memoria de 4 GB. Un telefon frumos, curbat, construit din sticla si metal. Camera de 16 megapixeli este capabila sa filmeze 4K si face poze excelente. Un telefon excelent din toate punctele de vedere.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply