Pareri despre Samsung Galaxy Ace 4

Samsung Galaxy Ace 4 reia contururile curbate si cele trei butoane plasate in fata ale predecesorilor sai Galaxy Ace 2 si 3. Galaxy Ace 4 si Ace 3 seamana ca doua picaturi de apa. Diferentele nu sunt foarte marcante.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy Ace 4 este un smartphone puternic, cu design modern. Un ecran Super AMOLED de 4.3 inci, o carcasa stilata, un design de exceptie. Samsung Galaxy Ace 4 propune un design minimalist, extrem de contemporan. Alb sau negru, acest smartphone ne seduce inca de la prima vedere. Un ecran mare de 4.3 inci, o tehnologie Super AMOLED care ne ofera un spatiu generos de lucru si imagini vii si luminoase, fara sa ne oboseasca ochii. Continutul vizual este tradus prin culori bogate si profunde pentru un confort de utilizare optim.

 

4G, Bluetooth 4.0, WiFi: un ansamblu complet de conectivitate

maxresdefault (1)Compatibil 4G, Galaxy Ace 4 iti permite sa realizezi transferuri la o viteza impresionanta. Nu conteaza ce date vrei sa descarci, Ace 4 ti le pune la dispozitie in cateva secunde. Cu modulul WiFi si conexiunea Bluetooth 4.4, Galaxy Ace 4 iti permite sa schimbi date rapid.

Noutatea consta in faptul ca Samsung Galaxy Ace 4 este compatibil NFC, o tehnologie incorporata care ofera o serie de functii diverse printr-o conexiune fara fir. Astfel, poti transfera poze, muzica sau alte fisiere intre dispozitive dotate cu aceasta tehnologie. Cu ajutorul versiunii de Android 4.4 Kitkat, acest smartphone ofera, pe langa numeroasele caracteristici, optimizarea memoriei si imprimare wireless.

maxresdefault

Camera foto de 5 megapixeli: imagini clare si precise

Echipat cu o camera foto de 5 megapixeli cu flash LED, Samsung Galaxy Ace 4 ofera imagini de o calitate exceptionala. Toate pozele si clipurile realiste si prezinta culori vii. Camera foto iti permite sa faci poze clare si noaptea, in ciuda obscuritatii. Acest smartphone puternic poseda in plus o autonomie mare, oferindu-ti mai multe ore de folosire, fara descarcare.

Plusuri:

  • Imagini de calitate ;
  • Un design de exceptie ;
  • O autonomie impresionanta ;

Samsung Galaxy Ace 4 este smartphone-ul ideal pentru utilizatorii in cautarea unui telefon mobil complet, usor de folosit si puternic.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply