Pareri despre Samsung Galaxy A7

Fara sa fie smartphone-ul cel mai bine echipat de pe piata, Galaxy A7 afiseaza o serie de performante interesante, combinate cu un design sofisticat. Singurul inconvenient este pretul putin cam piperat.

Ultimul « nascut » din gama A a producatorului Samsung, Galaxy A7 arboreaza aceeasi carcasa fina si metalica ca predecesorii sai, Galaxy A3 si Galaxy A5. Se distinge in schimb printr-un ecran mare, de 5.5 inci. Nu e de mirare deci ca cel mai scump Samsung din acest trio a fost lansat la un pret de 499 de euro. Merita investitia?

Galaxy A7 este cel mai subtire smartphone al celor de la Samsung. Vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 615, cu o grosime de 6.3mm si un display Super AMOLED. Galaxy A7 este mai subtire decat Samsung Galaxy Alpha dar si decat Iphone 6 Plus. Amplasarea clasica a butoanelor a fost pastrata, in partea stanga fiind situate butoanele de volum iar in partea dreapta butonul de On/Off ceea ce permite o utilizare deosebit de facila.

samsung-galaxy-a7-2

Ecranul smartphone-ului Galaxy A7 ofera un contrast excelent si o luminozitate ridicata, culori deosebit de placute. Tipul de protectie este acelasi, Gorilla Glass 4 ce promite o rezistenta sporita.

Samsung Galaxy A7 ruleaza cu Android 4.4.4 KitKat si vine insotit cu celebra interfata TouchWizz, putin diferita fata de predecesorii Galaxy Alpha si Galaxy A5. A7 nu beneficiaza de cititor de amprenta, deblocarea acestuia facandu-se prin glisare. Alaturi de un spatiu de stocare de 16GB, Galaxy A7 mai ofera 2GB RAM. Memoria externa se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie pana la 64 GB. Este echipat cu o camera principala de 13MP ce dispune de autofocus, face detection sau touch focus. O functie noua care le permite utilizatorilor sa faca selfie-uri cu ajutorul camerei principale este Rear-cam. Asta in cazul in care nu li se pare camera secundara de 5MP suficienta.

samsung-galaxy-a7-3Samsung A7 dovedeste ca poate fi competitorul direct al Iphone-ului atat in ceea ce priveste design-ul cat si performantele, o configuratie sofware de top si un raport calitate/pret bun.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply