Pareri despre Samsung Galaxy A3

Samsung Galaxy A3 este reprezentativ pentru elanul producatorului Samsung. Intrebarea este urmatoarea: isi merita pretul de 1500 de Ron? Vom afla in cele ce urmeaza.

 

La inceput de an, Samsung a decis sa isi simplifice gama de smartphone-uri. Drept urmare, a prezentat trei smartphone-uri botezate A3, A5 si A7. Cel mai lejer din serie este Samsung Galaxy A3. Criticat pentru design-ul « all plastic », Samsung a decis in cele din urma sa adopte o aparenta mai eleganta integrand materiale nobile precum metalul. Primul de acest gen a fost Alpha. Samsung Galaxy A3 adopta cam aceleasi linii. O carcasa unibody, metal pe margini si un plastic de calitate superioara pe spate. Un smartphone cu adevarat elegant.

 

a333Samsung Galaxy A3 este un telefon mic de 4.5 inci, extrem de fin, cu o grosime de 6,9mm si o greutate de 110g.  In ceea ce priveste ecranul, Samsung Galaxy A3 este echipat cu un Super Amoled si cu o rezolutie de 540X960.  La nivelul sistemului de exploatare inca nu exista Lollipop pe Samsung Galaxy A3. Ar trebui sa fie implementat in cursul acestui an insa pentru moment, acesta nu reprezinta o prioritate pentru producator. Samsung se concentreaza asupra difuzarii ultimului sistem de la Google. Avem deci o versiune Android KitKat.

Cu ajutorul acestui smartphone nu vei mai pierde apelurile importante cauzate de bateria descarcata. Samsung Galaxy A3 dispune de modul « ultra economie de energie » ceea ce inseamna ca functiile inutile vor fi oprite si esta asigurata disponibilitatea acestuia cand nu mai ai nevoie de el.

a33Samsung Galaxy A3 este echipat cu o camera de 8 Mpx si de o camera secundara de 5Mpx. Functia Selfie panoramic iti permite sa creezi o fotografie selfie imbinand trei poze capturate la stanga, dreapta si mijloc, realizand astfel o fotografie selfie de grup superba. Datorita unui unghi de acoperire de 110 grade vei reusi sa cuprinzi toti prietenii in fotografie.

Samsung Galaxy A3 este echipat cu un procesor Quad Core de 1.2 GHz ruland la viteze care satisfac pana si cele mai mari exigente. Se poate asculta muzica fara probleme, urmari filme si rula o multime de alicatii simultan, la viteze uimitoare si fara intreruperi. Ce parere ai? Isi merita pretul?

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply