Pareri despre saltelele cu arcuri

Cu totii am dormit, cel putin o data pe o saltea cu arcuri. Este si normal, din moment ce arcurile au reprezentat una dintre primele tehnologii de constructie a unei saltele. Putini stiu insa, ca astazi, saltelele cu arcuri nu mai sunt ceea ce erau odata. Cele 3 tipuri de arcuri ce se folosesc pentru productia lor ( Bu-Conic, Arc Continuu sau Arc Impachetat ) pot sa ofere o multime de beneficii :

– Ofera o sustinere foarte buna pentru corp si o independenta fata de partener. Astfel, chiar si atunci cand dormi cu cineva, poti sa o faci fara sa fii deranjat de miscarile partenerului de somn. Acest lucru este avantajul arcurilor bine pozitionate, care preiau fiecare solicitare a corpului.

  • Sunt confortabile. Este un mare plus faptul ca saltelele cu arcuri sunt confortabile, motiv pentru care sunt preferate de foarte multi oameni.
  • Ofera o circulatie buna in interiorul saltelei. O saltea de buna calitate trebuie sa fie o saltea bine aerisita. Saltelele cu arcuri ofera o circulatie foarte buna a aerului prin interiorul lor. Din pacate, acestea trebuie sa fie ingrijite foarte bine, deoarece in caz contrar, exista riscul de a aparea acarieni si de a dezvolta diverse alergii si boli. Acarienii stau insa in zone umede, in care gasesc mancare, cum ar fi pielea moarta, asadar, daca ai o circulatie buna a aerului si ingrijesti cu atentie salteaua, nu ar trebui sa existe probleme.
  • Sunt rezistente. Este un alt mare avantaj oferit de saltelele cu arcuri. Acestea pot sa reziste fara probleme ani intregi, atingand chiar limita recomandarilor din partea medicilor, de 10 ani.

Nu orice saltea cu arcuri este buna insa. Calitatea saltelelor depinde foarte mult de grosimea sarmei de otel, de numarul de arcuri si de fermitatea pe care acestea o au. Cu cat numarul de arcuri este mai mare, cu atat sustinerea este una mai buna si confortul este unul sporit. Numarul de arcuri poate sa difere foarte mult, incepand de la 299 si ajungand chiar la peste 2000 de arcuri. Din acest motiv, este bine sa te informezi inainte de a achizitiona o saltea cu arcuri. Cele mai flexibile astfel de saltele sunt cele cu arcuri impachetate, deoarece pot sa evidentieze toate avantajele enumerate mai sus.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply