Pareri despre sablarea umeda, fara praf

Curatenia este un element extrem de important in viata noastra si, de cele mai multe ori, o face in regim propriu, cu un aspirator, un mop si multi detergenti. Nu toata curatenia este usor de facut, insa. Atunci cand vine vorba despre exteriorul cladirilor, despre curatare grafitti, sau despre indepartarea murdariei de pe piesele mari, metalice, lucrurile se complica destul de mult. Din acest motiv s-au dezvoltat tehnologii din ce in ce mai moderne de curatare, cu ajutorul carora sa poata fi indepartate chiar si cele mai greoaie murdarii.

Dintre acestea, sablarea fara praf este, cu siguranta, una dintre cele mai eficiente solutii. Sablarea fara praf presupune curatarea prin suflare abraziva si este deosebit de eficienta. Poate sa curete suprafete de metal, de sticla, de piatra sau alte suprafete solide si vine cu o serie de avantaje.

Avantajele sablarii fara praf

Un prim avantaj al acestui tip de sablare este faptul ca este destul de ieftina si rapida. Curatarea se face mult mai usor decat in cazul altor solutii, ceea ce ofera timp si de multe ori economii substantiale.

Mobilitatea este un alt mare avantaj, sablarea fara praf putand fi pusa in practica oriunde. De regula, firmele care ofera acest tip de servicii o fac la sediul sau la domiciliul clientului, ceea ce este un mare plus.

Asa cum ii spune numele, sablarea fara praf nu genereaza praf. Este o sablare umeda, asadar nu genereaza particule de praf care sa stea in suspensie si care sa aiba efecte negative asupra materialului.

Multumita faptului ca este o sablare umeda, riscurile unui astfel de procedeu sunt inexistente. Nu exista niciun pericol de scanteie, materialul curatat nu risca sa fie zgariat si de asemenea, pentru o perioada de pana la 72 de ore nu rugineste. Practic, curatarea prin sablare umeda ofera o perioada suficient de mare pentru revopsire fara niciun fel de riscuri.

Nu in ultimul rand, acest tip de curatare este prietenoasa cu mediul inconjurator. Nu polueaza, nu afecteaza cu nimic aerul si este sigura pentru om.

In Romania, tehnica de sablare fara praf este pusa in practica de mai multe firme. Una dintre ele este sablare-Romania.ro, care asigura curatarea unor suprafete diverse incepand cu zidurile construite din diverse materiale si terminand cu piesele grele din industria navala.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply