Pareri despre problemele cu care se confrunta cumparatorii Black Friday Romania

BLACK_FRIDAY

Black Friday Romania este o oportunitate unica in an de a cumpara produse de calitate la cele mai mici preturi. Desi este, dupa definitie, o campanie de reduceri ca oricare alta, Vinerea Neagra reuseste sa se diferentieze prin numarul imens de magazine participante si procentele de reduceri care depasesc cu mult promotiile din restul anului.

Cei mai multi cumparatori reusesc sa obtina reduceri la care nici nu visau in cadrul campaniei promotionale de la sfarsitul lunii noiembrie. Pentru cei care participa pentru prima data insa, pot exista o serie de factori care induc in confuzie si o serie de probleme cu care orice cumparator se poate intalni. Cunoscand aceste situatii ele sunt mult mai usor de gestionat astfel incat sa nu impiedice obtinerea produsului dorit, la pretul cel mai mic.

1 Cele mai mari reduceri Black Friday Romania nu mai sunt disponibile

Cei care intentioneaza sa profite la maxim de Vinerea Neagra trebuie sa fie pregatiti sa trateze sesiunea de cumparaturi ca o cursa contra cronometru. Este absolut normal ca produsele cu cele mai mari reduceri sa se vanda primele, astfel, cumparatorii care ajung in magazine abia in a doua jumatate a zilei nu vor mai gasi decat reducerile obisnuite.

2 Magazinul este prea aglomerat pentru a vedea produsele si a face comparatii de pret

Pentru ca numarul de cumparatori atrasi de promotiile masive este foarte mare, de Black Friday magazinele sunt de obicei pline. Acest lucru inseamna ca, pe de o parte, angajatii nu vor avea timp sa ii explice fiecarui cumparator specificatiile produsului de care este interesat. Pe de alta parte vor fi foarte greu de analizat atent diversele produse, preturile si reducerile acestora. Din acest motiv este de preferat ca inainte de startul campaniilor sa se faca o analiza a pietei folosind site-urile specializate care centralizeaza ofertele intregii liste de magazine Black Friday.

3 Programul de lucru face imposibila o vizita la magazin

In Statele Unite exista state care ofera zi libera angajatilor cu ocazia Black Friday. Acesta nu este cazul si in Romania, de aceea este recomandabil pentru cei care lucreaza in ziua respectiva sa faca cumparaturile online. Probabilitatea de a gasi produsele cu reduceri substantiale inca in stoc dupa program este foarte mica, de aceea o solutie simpla la aceasta problema este comanda online.
Comandand online chiar si cei care sunt prinsi in ziua in care se da startul la reducerile Black Friday Romania pot profita de promotii inca din primele minute ale zilei. Este bine de stiut ca cele mai multe magazine online scad preturile incepand cu 12 noaptea in ultima vineri din luna noiembrie si nu in dimineata de vineri, asa cum este cazul magazinelor fizice.

Citeste mai pulte despre reducerile de pe parcursul anului pe Romania Libera.

Salvează

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply