Pareri despre PrioriPay

Nu demult ( in urma cu 2 ani de zile ) pe piata romaneasca a aparut o noua solutie financiara, denumita PrioriPay. Ceea ce atrage la aceasta solutie este faptul ca este administrata de o firma romaneasca si ca ofera solutii moderne pentru transferuri de bani, atat in tara, cat si in strainatate.
Prioripay este o solutie comparabila cu mult mai cunoscutul PayPal, insa adaptata la piata romaneasca. Dupa o analiza a platformei si dupa infiintarea unui cont, am descoperit urmatoarele lucruri:

  • Inscrierea in platforma se face 100% gratuit. Este un foarte mare avantaj, deoarece in felul acesta poti descoperi daca este o solutie buna pentru tine sau, din contra, este o solutie care nu ti se potriveste. In cazul in care nu iti place, poti inchide contul tot gratuit. Teoretic, nu ar avea ce sa nu iti placa, dar este bine ca exista optiunea aceasta.
  • Ofera o flexibilitate deosebita. Cu PrioriPay poti face un Transfer de bani oriunde in lume, poti primi bani de oriunde din lume si iti poti administra finantele intr-un mod cat se poate de eficient. La contul de pe platforma poti adauga inclusiv un card MasterCard, cu care sa faci retrageri sau plati la comerciantii fizici. Evident, nu se pune problema sa nu poti face plati online.
  • Este o solutie destinata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Daca ai o firma, poti folosi PrioriPay pentru a face si pentru a primi plati si de asemenea, il poti folosi pentru a oferi salariile angajatilor.
  • Este o solutie adaptata nevoilor din Romania. Din pacate, Romania nu este chiar atat de puternic tehnologizata precum ne-am dori sa fie. Astfel, exista o multime de locuri in tara care nu au acces la o banca, la un bancomat sau la internet. Din fericire, Posta Romana este prezenta peste tot si poate transmite colete in orice colt al tarii. PrioriPay detine o colaborare cu Posta Romana, ceea ce inseamna ca poti trimite bani oriunde, fara niciun fel de probleme.
  • Costurile de transfer sunt dintre cele mai mici. Pentru transferurile dintr-un cont PrioriPay in alt cont PrioriPay, costurile de transfer sunt zero. Pentru cele dintr-un cont PrioriPay intr-un cont bancar, sau pentru plati, exista costuri, insa acestea sunt foarte mici. Comisioanele sunt fixe si vei sti intotdeauna ce ai de plata si catre cine.
  • Banii se trimit instant. Este, poate, cel mai mare avantaj pe care acest sistem de plata il ofera. Banii sunt transferati instant, fara sa mai fie nevoie de zile intregi de asteptare pentru a primi sau pentru a trimite niste bani. Nu conteaza ora la care ii depui, acestia ajung instant in contul destinatarului ( evident, este vorba despre conturile PrioriPay).
  • Serviciul poate sa fie accesat de oriunde din lume, fara niciun fel de problema. Atata vreme cat ai conexiune la internet, poti accesa platforma PrioriPay de oriunde din lume si de pe orice dispozitiv, indiferent ca este un laptop, o tableta sau un telefon.

Per total, parerea despre PrioriPay este buna. Este un serviciu de care Romania are, fara doar si poate nevoie si care aduce un plus de flexibilitate in ceea ce priveste modalitatea de plata intre persoane.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply