Pareri despre Philips Satin Perfect HP6574

Daca esti in cautarea unui produs de epilare modern, care sa dea rezultate rapide, atunci te sfatuim sa achizitionezi un epilator electric. Femeile din ziua de azi isi doresc picioare perfect epilate pe care sa le poate afisa la plaja cu mandrie. In cele ce urmeaza vom vorbi despre epilatorul electric Philips Satin Perfect HP6574, epilator ce apartine gamei Satin Perfect de la Philips.

Capul de epilare

Philips Satin Perfect HP6574 este dotat cu un cap lat de epilare. Datorita acestui lucru, epilatorul va smulge firele de par dintr-o singura miscare, nu va mai fi nevoie sa treci de mai multe ori prin aceeasi zona. Asta inseamna economie de timp. Avand o forma curbata, capul epilatorului poate sa smulga pana si cele mai mici fire de par, de 0.5mm.

Sistemul vibrant

Acest sistem asigura ridicarea activa a firelor de par iar prin masaj firele de par mai fine sau lipite de piele sunt indepartate, pielea este calmata.

satinperfect-hp6574-2

Discuri de inalta performanta

Cele 32 de discuri din ceramica texturate, de inalta performanta, sunt capabile sa indeparteze in cel mai delicat mod cu putinta pana si cele mai fine fire de par. Acestea sunt acoperite cu particule antibacteriene cu ajutorul carora riscurile de infectie sunt evitate.

Intretinerea

Modelele din gama Satin Perfect de la Philips sunt usor de intretinut datorita capului lavabil. Pentru o mai buna igiena, detaseaza capul si curata-l sub un jet cu apa.

Lumina Opti-Light

Aceasta tehnologie cu led Opti-Light incorporat scoate in evidenta cele mai subtiri si mai mici fire de par pentru o epilare mai eficienta.

satinperfect-hp6574-6

Mini-epilator fara fir

Acest mini-epilator fara fir reprezinta o solutie pretioasa deoarece cu aiutorul sau poti smulge cu o deosebita precizie, de la radacina firele de par din zona inghinala sau din zona axilelor.

Odata cu achizitionarea epilatorului electric Philips Satin Perfect HP6574 vei primi cadou o husa speciala de depozitare. Accesibil ca pret, usor de folosit si eficient, epilatorul Philips Satin Perfect HP6574 este cea mai buna metoda de epilare de care te poti bucura din intimitatea casei tale. Efectele sunt de lunga durata, pielea ta va ramane catifelata timp de 3-4 saptamani.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply