Pareri despre Philips Lumea SC 2001/01

Datorita tehnologiei cu lumina intens pulsata, Philips Lumea SC 2001/01 este eficient impotriva oricarui tip de par, se poate folosi pe orice zona a corpului in special pe brate, picioare, axile si linia bikinilor. Acest model este eficient si impotriva parului facial fiind echipat cu un accesoriu special in acest sens. Aparatul este dotat cu un sistem ce permite reducerea intensitatii flash-ului.

Philips Lumea SC 2001/01 functioneaza pe baza unei baterii din Lithium-ion reincarcabila. Reincarcarea dureaza in medie o ora si jumatate pentru o autonomie de 50 de minute, timp, dupa parerea noastra, suficient pentru asiguarea unei epilari complete a zonelor dorite.

lumea

Cele cinci nivele de intensitate luminoase reglabile asigura o epilare eficienta si blanda. Drept urmare, acest aparat se poate folosi pana si pe cele mai sensibile zone ale corpului. Acest nou model de epilator cu lumina intens pulsata de la Philips adopta tehnologia IPL. De aceea, este capabil sa iti ofere o piele neteda, rezultatele fiind mai mult decat satisfacatoare dupa o singura sedinta. Rezultatele devin optime dupa 4-5 utilizari. Dupa sedinta cu numarul 6, nivelul de pilozitate este redus cu pana la 60%.

lumeaa

Parul va cadea in mod natural, cresterea acestuia fiind inhibata. Repetarea acestui proces va asigura o piele neteda, zi de zi. Pentru crearea acestui aparat inovator cei de la Philips au colaborat cu specialisti in dermatologie. Aparatul este dotat cu cinci setari de energie luminoasa, reglabile pentru asigurarea unui tratament eficient si delicat.

lumeaaaCare sunt avantajele aparatului Philips Lumea SC 2001/01?

  • Aparatul se poate folosi pe diferite parti ale corpului, chiar si pe fata;
  • Autonomia bateriei care dureaza pana la o ora. Acest aparat cu design fara fir faciliteaza procesul de epilare ;
  • Viteza flash-ului este sporita cu pana la 30% spre deosebire de modelele mai vechi din aceeasi gama ;
  • Durata de viata este prelungita, pana la 100. 000 impulsuri lumina ;
  • Nu are nevoie de piese de schimb precum lampa sau gel ;
  • Este usor de depozitat si curatat fiind dotat cu o husa si un material special conceput pentru curatare ;
  •  Este dotat cu un sistem de securitate ceea ce inseamna ca pielea este protejata de razele UV ;

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply