Pareri despre Philips 32PHH4200, un televizor cu diagonala de 80 de centimetri

Iti doresti un televizor cu diagonala ideala pentru un apartament, cu functii cat se poate de decente si un pret accesibil? Philips 32PHH4200 este alegerea ideala. Un televizor model 2015 cu un pret foarte bun daca ar fi sa il raportam la preturile practicate de catre alti producatori pentru televizoarele cu diagonala de 80 de centimetri.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”zoom-in” text=”Vezi cat costa televizorul ! ” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/2047307″]

Deoarece nu este un Smart TV, Philips 32PHH4200 este potrivit si pentru persoanele mai in varsta, care nu sunt la curent cu noile tehnologii, foarte usor de setat si configurat. Pe langa televizorul propriu-zis, in cutie vei mai gasi un manual de utilizare, o telecomanda si un suport pentru masa.

Diagonala televizorului Philips 32PHH4200, de 81 de centimetri, este potrivita pentru un dormitor mediu sau un living modern. Rezolutia HD de 1366X768 pixeli nu este una din cele mai bune insa raportat la pret, ne putem declara multumiti de calitate. Imaginile afisate de acest televizor sunt cat se poate de clare, culorile sunt naturale si vii, unghiul de vizibilitate fiind mai mult decat ok.

l_22537853_002

In ceea ce priveste designul, televizorul Philips 32PHH4200 este un televizor frumos, arata bine. Are in jurul ecranului o rama ingusta pentru a lasa mai mult spatiu disponibil pentru display. Acest model are o grosime de 7cm iar greutatea nu depaseste 50 de kilograme. Sunetul acestui televizor este asigurat de catre cele doua difuzoare stereo, cu o putere de 16 wati ce confera un sunet clar si puternic, nedistorsionat. Persoanele care nu sunt multumite de acest sunet pot opta oricand pentru un sistem audio extern deoarece Philips 32PHH4200 dispune de o intrare tip jack dar si de intrare audio digitala.

[aio_button align=”center” animation=”none” color=”red” size=”small” icon=”zoom-in” text=”Vezi cat costa televizorul ! ” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/2047307″]

Deoarece este un model din anul 2015, Philips 32PHH4200 dispune de un tuner digital DVB-T/C si de un slot CI+, amandoua fiind necesare in cazul in care iti doresti sa receptionezi posturile tv in format digital sau HD fara un decodor. Posturile se schimba imediat, fara sa fie nevoie de un timp de asteptare ridicat, nici macar in cazul celor HD. Playerul multimedia integrat poate reda aproape orice tip de fisier audio, video sau foto direct de pe un stick USB.

Philips-32PHH4200

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply