Pareri despre PDC.ro

Cei care urmeaza sa faca scoala de soferi trebuie sa isi faca un plan foarte bine structurat, care sa ii ajute sa invete cat mai bine si sa ia examenul auto din prima. Din fericire, exista din ce in ce mai multe site-uri destinate elevilor scolii de soferi, care asigura un ” instructaj” complet si informatii extrem de utile.

Unul dintre aceste site-uri este PDC.ro . L-am analizat, deoarece este cel mai bine optimizat, in acest moment si ofera informatii complete si complexe.

Aspectul site-ului

Site-ul nu iese cu foarte multe lucruri in evidenta, simplitatea fiind cea care il defineste. Este foarte atractiv faptul ca poti gasi rapid ceea ce te intereseaza, de la chestionare auto DRPCIV pana la informatii din legislatie si sfaturi pentru cei care urmeaza sa dea examenul auto. Culorile definitorii sunt negru, rosu si verde, insa ultimele doua sunt prezente doar ocazional, ceea ce sporeste gradul de eleganta.

Informatiile prezente pe site

Din punct de vedere al informatiei, PDC.ro este extrem de bine pus la punct. In principiu, daca urmeaza sa dai examenul auto, aici vei gasi tot ceea ce te intereseaza. Este foarte atractiv faptul ca toate informatiile sunt actualizate, ca toate chestionarele sunt aprobate DRPCIV si ca exista inclusiv recomandari de scoli de soferi, din intreaga tara.

Prezenta in retelele de socializare si relatia cu cititorii

Prezenta in retelele de socializare, cu preponderenta in Facebook, este una puternica. Pagina de Facebook a site-ului are nu mai putin de 220 000 de fani, ceea ce sporeste intr-un fel sau altul gradul de incredere avut in site. In ceea ce priveste relatia cu cititorii, este una naturala. In principiu, totul este automatizat, in asa fel incat sa poti gasi cu usurinta raspunsurile la toate intrebarile pe care le ai.

Per total, PDC este un site extrem de performant, nisat pe un singur domeniu de interes general, ce poate inlocui toate cartile de legislatie si de chestionare auto, in mod gratuit.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply