Pareri despre Nichiduta.ro

Cea mai importanta persoana dintr-o familie este, fara doar si poate, copilul. Odata cu aparitia primului bebelus, totul se schimba, inclusiv cerintele de calitate pentru produsele cumparate. Daca parintii mai fac rabat la calitate atunci cand vine vorba despre ei, atunci cand apare in discutie cel mic, fiecare detaliu conteaza. Este motivul pentru car eam ales sa analizam magazinul online Nichiduta  . Este un magazin destinat celor mici, care are pareri foarte bune si acopera o gama larga de produse. Iata, asadar, ce elemente ies in evidenta la Nichiduta.

Aspectul site-ului

Nichiduta.ro este, fara doar si poate, atractiv. Este atractiv atat pentru parinti, cat si pentru copii. Coloristica este una vie si bogata, insa cu toate astea se respecta criteriul standard de calitate al unui website: textele sunt scrise negru pe alb si nu obosesc ochiul. Insertiile de culoare dau, insa, o imagine vioaie care te duce imediat cu gandul la povesti, la lumea copiilor si la fericire.

Numele site-ului

Brandul este deja foarte bine conturat si numele este, in mare parte, responsabil petru asta. Nichiduta.ro pare un nume extras din povestile copilariei si te duce cu gandul la un erou ce trece printr-o multime de aventuri. O sugestie in acest sens ar fi sa apara si o mascota, care sa il reprezinte pe Nichiduta :D.

Produsele de pe site

Este foarte atractiv faptul ca produsele sunt foarte diversificate. Exista zeci de modele de carucioare, scaune, masinute, jucarii de exterior si de interior, produse de alimentatie si igiena, ceea ce ajuta mamele sa ramana fidele unui singur magazin pana in momentul in care creste cel mic. Masinutele vandute si in general, toate produsele, sunt trecute printr-un filtru serios al sigurantei, in asa fel incat copiii sunt in deplina siguranta atunci cand se joaca. Conform site-ului, poti alege intre 50 000 de produse, ceea ce este un numar impresionannt.

Servicii, suport si socializare

Este un alt aspect important, care pare a fi bine pus la punct. Cei de la Nichiduta ofera suport, atat telefonic cat si online, asigura o livrare rapida si posibilitatea de retur, in cazul in care nu iti plac produsele alese. Exista o sectiune de informare unde afli exact cum sa folosesti site-ul ( chiar si fara ea, este destul de usor de intuit), exista o prezenta bine conturata pe retelele de socializare, mai ales  pe Facebook, unde Nichiduta are peste 40 000 de fani si ocazional, exista o multime de reduceri si oferte speciale.

Astfel, daca vrei sa cumperi produse pentru copiii, poti avea incredere deplina in Nichiduta.ro.

 

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply