Pareri despre masina de spalat rufe Miele WDA 110 WPM

Electrocasnicele produse de compania Miele sunt considerate in tarile occidentale cele mai fiabile si mai bune produse. Miele este considerat un producator din clasa Premium si este prezenta la noi in tara din anul 2007.

Miele WDA 110 WPM este o masina de spalat rufe apartinand clasei Premium, oferind o capacitate mare si performante deosebite. Cu toate acestea, din cauza pretului piperat, nu este atat de cautata. Miele WDA 110 WPM are o capacitate de incarcare de 7 kilograme si o viteza de centrifugare de 1400 RPM ceea ce inseamna ca rufele tale vor iesi din masina aproape uscate. Apartine clasei energetice A+++ ceea ce inseamna ca vei reusi sa faci economii la resurse.

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”green” size=”small” icon=”none” text=”Vet pret Miele WDA 110 WPM aici ! ” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/1737817″]

Acest model de la Miele dispune de un tambur conceput din inox, de tipul fagurelui de miere. Izolarea fonica de care beneficiaza ii permite masinii de spalat Miele WDA 110 WPM sa spele in cele mai silentioase conditii. In functie de necesitatile fiecaruia din consumatori, consumul de energie si de apa sunt reglate.

mieleMiele WDA 110 WPM are 11 programe printre care amintim: program scurt, program special pentru rufele albe si colorate, program antisifonare. De asemenea, Miele WDA 110 WPM dispune si de un program special pentru lana si de trei programe pentru materiale mai speciale (camasi, culori inchise si denim).  Producatorul german Miele ii asigura pe consumatori ca rufele le vor fi spalate in mod impecabil, acestea nu isi vor pierde din culoare si din stralucire.

Este un model de masina de spalat foarte usor de folosit si versatila datorita panoului de comanda mecanic pe care gasesti prezentate functiile fiecarei selectii in parte. Displayul te informeaza cu privire la timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare. Spalarea perfecta a rufelor tale este asigurata de functia inovatoare Fuzzy Logic care dupa incarcare si dupa alegerea tipului de tesaturi adapteaza consumul de energie si apa.

Drept urmare, daca dispui de un buget mai generos, iti recomandam cu caldura achizitionarea acestei masini de spalat rufe. Este fiabila, performanta si are o durata prelungita de viata, peste medie. Va deveni aliatul tau de pret fara indoiala.

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”green” size=”small” icon=”none” text=”Vet pret Miele WDA 110 WPM aici ! ” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/1737817″]

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply