Pareri despre masina de spalat rufe Gorenje W7543LR

Gorenje W7543LR este o masina de spalat rufe care te va surprinde cu siguranta inca de la prima vedere. Asta datorita culorii sale putin mai indraznete alese de producatori si anume un rosu intens care nu face decat sa vina cu un plus de personalitate in cadrul casei tale. Masina de spalat vine echipata cu cele mai noi si mai eficienta functii ceea ce o claseaza intr-o clasa superioara. Functii despre care vom vorbi in cele ce urmeaza in detaliu.

gorenje

Gorenje W7543LR te va ajuta sa economisesti energie electrica, detergent si apa. Masina poate spala pana la 7 kilograme de rufe, cu o viteza maima de centrifugare de pana la 1400 de rotatii pe minut. Incarcarea masinii de spalat rufe este frontala. Mondulul electronic cu LCD, amplasat pe panou, in partea dreapta ne ajuta sa primim informatiile necesare cu privire la timpul care a ramas pana la finalizarea programului pentru care am optat.

Cel mai scurt program al masinii de spalat dureaza 17 minute, numarul total de programe de spalare cu care vine masina este de 23. Prin urmare, utilizatorii au la dispozitie o multime de optiuni din care pot alege pentru a spala articolele vestimentare si nu numai. Gorenje W7543LR este dotata cu tehnologia SensoCare, o tehnologie moderna ce face posibila cea mai buna spalare existenta in functie de materialul din care sunt fabricate rufele. Senzorii inteligenti sunt cei care depisteaza in cel mai scurt timp posibil caracteristicile materialului – sintetic, bumbac sau lana iar masina de spalat este directionata spre cea mai buna combinatie de temperatura, timp necesar de spalare, viteza de centrifugare sau cantitatea de apa necesara ciclului de spalare.

Tehnologia NormalCare este cea care ofera combinatia ideala de temperatura, apa, viteza si timp iar TimeCare permite modificarea timpului aferent fiecarui ciclu de spalare in parte. AllergyCare are nevoie de o cantitate mai mare de apa, prin urmare un numar mai mare de ciclu de clatire. Cei care vor sa economiseasca energie electrica au la dispozitie optiunea EcoCare.

Vezi pret

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply