Pareri despre masina de spalat Electrolux EWS31074SA

Esti in cautarea unei masini de spalat rufe de ultima generatie, capabila sa spele o cantitate mare de rufe dar si articolele voluminoase? Atunci iti recomandam cu caldura achizitionarea masinii de spalat rufe Electrolux EWS31074SA. Cu o capacitate de 7 kg, 13 programe, tehnologie inteligenta, un design modern si o viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 de rotatii pe minut, aceasta masina de spalat rufe merita, dupa parerea noastra, toti banii.

Cu o dimensiune de 85 x 59.5 x 44.8 centimetri, un hublou cu o deschidere larga, un display LCD elegant si un panou de comanda electronic, masina de spalat Electrolux EWS31074SA este o masina cu un design modern, SLIM, ce poate fi integrata cu usurinta in orice coltisor al casei.

Pe langa faptul ca este frumoasa si moderna, aceasta masina de spalat rufe vine cu o serie de dotari menite sa ne faca viata mai usoara, una din acestea fiind QuickWash. Durata totala a ciclurilor selectate se poate reduce cu pana la 50%, motiv pentru care noi o consideram ideala pentru acele momente in care iti doresti doar improspatarea rufelor. QuickWash este ideala pentru rufele din bumbac, delicate si sintetice.

Electrolux EWS31074SA dispune de functia de Time Manager pentru reglarea duratei ciclului de spalare, pentru ca rufele tale sa fie gata la timp. In plus, cu ajutorul optiunii de programare intarziata ai posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare. Masina de spalat rufe este dotata cu un sistem de protectie impotriva copiilor, cu alte cuvinte blocheaza panoul de comanda pentru ca cei mici sa nu poata sa deregleze setarile efectuate dar si cu un sistem de protectie impotriva inundatiilor (in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri, se opreste imediat alimentarea cu apa).

Accesibila ca pret, moderna, cu un design placut ochiului, Electrolux EWS31074SA este o masina de spalat rufe care va reusi sa ii multumeasca pana si pe cei mai exigenti utilizatori.

Vezi pret aici

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply