Pareri despre masina de spalat Beko WTV9632X0

Beko WTV9632X0 este o masina de spalat cu incarcare frontala, cel mai nou model de pe piata al celor de la Beko, un brand apreciat atat la noi in tara cat si peste hotare. Datorita designului cuvei, Aquawave, aceasta masina de spalat creeaza cele mai bune conditii de spalare a rufelor, asigurand o curatare eficienta dar blanda a acestora, fara miscari care sa afecteze tesatura rufelor.

Cuva masinii de spalat Beko WTV9632X0 are un contur unic ce permite o miscare fluida a rufelor in timpului procesului de spalare. Aceasta miscare imita ritmul natural al valurilor, un sistem cat se poate de nou si ingenios.

Beko WTV9632X0 este o masina de spalat cu o capacitate mare de incarcare, de 9 kilograme, ideala pentru familiile mai numeroase. Este dotata cu tehnologie de ultima generatie,  cu functii si sisteme inteligente care asigura un consum cat se poate de redus de resurse. In plus, pretul acestei masini de spalat este mai mult decat avantajos.

res_57049d306d501ea9613d9db69273933b_full

In momentul alegerii unei masini de spalat rufe principalele criterii de care trebuie sa tinem cont sunt viteza de centrifugare si capacitatea de incarcare. Cu cat viteza de rotatie este mai mare, cu atat mai bine vor fi stoarse rufele. In functie de cuva masinii iti poti da seama daca aceasta este suficient de incapatoare sau nu, daca va face sau nu fata cerintelor tale. Beko WTV9632X0 exceleaza si la acest capitol deoarece dispune de o capacitate de incarcare de 9 kilograme si de 1200 de rotatii pe minut ceea ce inseamna ca rufele tale vor iesi din masina aproape uscate.

Aceasta masina de spalat este dotata cu numai putin de 15 programe de spalare. Printre cele mai importante programe amintim: prespalare, sintetice, extra-clatire, delicate, lana, bumbac, culori inchise, baby protect si stoarcere plus evacuare.

Brandul Beko a conceput programul Duvet, un program special conceput pentru spalarea pilotelor de dimensiuni mai mari dar si pentru indepartarea acarienilor. Masina mai beneficiaza de sistemul Aquafusion care reduce consumul de apa, detergent si electricitate in timpul procesului de spalare. Masina este incadrata in clasa energetica A+++ ceea ce inseamna ca e extrem de economica.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply