Pareri despre LG Spirit 4G

LG Spirit 4G a fost prezentat cu ocazia salonului MWC (Mobile World Congress) de la Barcelona la inceputul lunii Martie. Acest smartphone din gama de mijloc a fost prezentat simultan cu camaradul sau, Leon. Spre deosebire de acesta din urma, Spirit arboreaza un ecran curbat care le permite utilizatorilor sa il tina mai usor cu o singura mana.

LG Spirit 4G este un produs frumos, bine definit. Faptul ca este curbat, ca are o greutate de doar 124 de grame, permite o mai buna manevrare. Ecranul se poate accesa in totalitate folosind o singura mana. Un lucru deosebit de practic, intalnit la putine telefoane existente actualmente pe piata. Butoanele fizice sunt extrem de bine pozitionate, extrem de accesibile. In ciuda prezentei plasticului pe carcasa, ansamblul nu este ieftin.

LG-spirit-bord

In ceea ce priveste ecranul telefonului LG Spirit 4G nimic nou. Ecranul de 4.7 inci afiseaza o definitie HD de 1280X720 px. Cu o densitate de 312 pixeli/inci lectura este confortabila si ecranul luminos. Adaugam acestor specificatii tehnologia de afisaj In-Cell touch ce permite cresterea reactivitatii ecranului tactil. O performanta frumoasa pentru un smarthone din gama de mijloc.

In ceea ce priveste multimedia, LG Spirit 4G prezinta o camera foto de 8 MPx. Nu ne putem astepta la performante extraordinare insa nici nu vom fi dezamagiti. LG Spirit 4G are un procesor Snapdragon 410 de 1.2 GHz si o memorie de 1GB RAM. Din pacate, se simte ca aceasta memorie nu este suficienta pentru ca acest telefon sa functioneze in mod corect. Se observa o incetinire in momentul in care sunt accesate aplicatiile.

LG-spirit-côté

Bateria de 2100 mAH permite o autonomie corecta de-a lungul intregii zile. Daca nu este folosit in mod intens, bateria poate sa tina lejer o zi si jumatate. Acest smartphone din gama de mijloc merita achizitia, chiar daca pe piata se gasesc produse mult mai bune. Designul este extrem de elegant. In ceea ce priveste minusurile amintim memoria telefonului si partea de multimedia, camera foto in special. Insa, in mare, raportul calitate/pret este unul acceptabil. Per total, LG Spirit 4G este un smartphone reusit ce nu ii va dezamagi pe utilizatori.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply