Pareri despre LG G4

Sa fie LG G4 cel mai bun smartphone al momentului? Vom afla in cele ce urmeaza.

LG G4 este acel smartphone despre care vorbeste toata lumea in aceasta perioada. LG G3 lansat anul trecut a fost un telefon foarte bun facand un salt imens fata de G2. Cu ajutorul telefonului LG G4 sud-coreeni au vrut sa isi arate atat lor cat si celorlalti cate lucruri pot inghesui intr-un simplu telefon. Samsung Galaxy S6 este cu siguranta cel mai bun smartphone al momentului. Are LG G4 sanse sa devina smartphone-ul anului? In timp ce HTC si Sony au decis sa joace cartea continuitatii, cum si-au dotat cei de la LG smartphone-ul G4 pentru a-l pozitiona printre cele mai bune smartphone-uri?

lggLG vrea sa se diferentieze de restul producatorilor de pe piata in ceea ce priveste materialul, a venit pe piata cu un telefon din piele. Un cupru veritabil, disponibil in 12 culori, ceea ce ii ofera telefonului LG G4 o eleganta aparte. Singura problema este ca acest lucru se plateste in plus. Chiar daca deja LG G4 este mai scump decat predecesorii sai, pentru a avea aceasta varianta din piele trebuie sa platesti in plus 50 de euro.

Butoanele telefonului LG G4 sunt asezate sub camera, pe spate. Tasta de reducere a volumului si pronirea rapida a camerei foto se realizeaza printr-un dublu click. Cu un ecran IPS LCD de 5.5 inci, cu o rezolutie Quad HD, LG G4 dispune de o luminozitate mai crescuta decat predecesorii sai dar si de o redare mai buna a culorilor. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 808, o memorie Ram de 3GB, un spatiu de stocare de 32 GB si se poate atasa un card microSD de pana la 128GB.

lgggCu carcasa adecvata, telefonul LG G4 de poate incarca wireless, datorita procesorului Qualcomm dispune de modul fast charge. Camera foto a telefonului are 16 megapixeli, dispune de stabilizare optica excelenta si focalizare laser. Se poate controla absolut totul, de la focalizare la balansul de alb la valoarea ISO. LG G4 se numara printre putinele smartphonuri de pe piata care au capacitate ade a realiza poze RAW.

Chiar daca nu stim daca va ajunge sa fie denumit smartphone-ul anului 2015, cu siguranta va reusi sa se claseze in top3, reuseste sa surclaseze Iphone 6 din mai multe puncte de vedere.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply