Pareri despre laptopul ASUS X302UV-FN051D, un laptop de dimensiuni reduse

In prezent, din ce in ce mai multe persoane folosesc smartphone-ul pentru a se conecta la Internet insa daca vorbim despre task-uri mai importante tot laptopul ramane cel mai folosit.

In cazul in care esti in cautarea unui laptop de dimensiuni reduse insa cu performante mai mut decat decente, ASUS X302UV-FN051D reprezinta cea mai buna solutie. Este un model aparut destul de recent pe piata din Romania, recomandat tuturor celor care isi doresc un laptop performant cu un design atragator si modern in ciuda faptului ca nu este construit din materiale premium.

ASUS X302UV-FN051D este construit in totalitate dintr-un plastic alb, are in jur de 1.59 de kilograme si o grosime de 234 de milimetri. Perfect pentru birou sau pentru o calatorie datorita faptului ca este usor si compact. Tastatura este complet alba iar blocul numeric nu este prezent, asa cum era de asteptat. Touchpad-ul este unul suficient de generos pentru a inlocui fara probleme depasitul mouse.

Ecranul laptopului are o diagonala de 13.3 inci si o rezolutie de 1366X768 pixeli. Este dotat cu un display de calitate si afiseaza imagini clare si culori naturale, indiferent de unghiul de vizualizare. Procesorul este Intel Core i3, mai precis modelul 6100U.  Este excelent pentru taskurile multimedia.

In momentul in care folosesti acest laptop pentru taskuri mai solicitante precum jocuri 3D de exemplu, intra in mod automat in functiune o placa video dedicata de la NVIDIA. Mai exact este vorba  despre modelul 920MX, dotat cu 2 GB de memorie RAM. Nu este una din cele mai performante placi video, insa pentru marea majoritate a jocurilor este suficienta. In ceea ce priveste partea de multimedia, ASUS X302UV-FN051D vine echipat cu 4GB de memorie RAM si un hard disk cu capacitate maxima de 500GB, ambele fiind de ajuns pentru orice utilizator obisnuit. Laptopul nu dispune de o unitate optica, insa nu cred ca mai exista persoane care sa foloseasca CD-uri in anul 2017. Bateria reuseste sa asigure o autonomie de pana la 5-6 ore de utilizare in regim multimedia, ceea ce suficient pentru un laptop.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply