Pareri despre inelul de aur

Vrei sa iti sporesti frumusetea mainilor. Doresti sa le adaugi eleganta, delicatete si splendoare. Purtand inele din aur, vei obtine exact ceea ce iti doresti pentru mainile tale.

Aurul este un metal nobil popular in special in inelele de logodna. Cele mai multe dintre inelele de logodna au o piatra pretioasa in centru, si, in mod traditional, sunt realizate din aur masiv simplu. Motivul pentru care aurul este folosit in inelele de logodna este faptul ca acesta simbolizeaza loialitatea purtatorului.

De-a lungul anilor, inelele din aur au avut diferite stiluri, de la cele mai simple designuri la cele mai complicate. Acestea se gasesc in diferite culori, cum ar fi galben, alb si roz. Aurul folosit in confectionarea inelelor poate fi, de asemenea, dintr-un amestec de mai multe culori. Acestea sunt denumite inele din aur tonifiate, avand, de obicei, in componenta atat aur alb cat si aur galben, amestecate cu alte tipuri de metale.

In ziua de azi, inca exista multe cereri pentru inelele din aur clasice. Sunt clare, sunt la moda si sunt accesoriile ideale pentru majoritatea tinutelor pe care le purtam. Oamenilor le place sa graveze diferite cuvinte sau simboluri pe inelele lor. De regula, cuplurile au obiceiul de a-si grava numele sau initialele pe inelele de logodna sau pe verighete.

Femeile par sa prefere inele din aur cu pietre pretioase. Le place stralucirea, scanteia, sclipirea. Unele dintre ele prefera o piatra mare centrala, in timp ce altora le plac modelele cu mai multe pietre mici sau cu o piatra mare in centru si cu doua mici laterale. De asemenea, femeile obisnuiesc sa isi cumpere inele din aur care se potrivesc cu alte bijuterii pe care le detin, cum ar fi o pereche de cercei din aur sau un colier din aur.

Inelele nu sunt doar pentru femei. Toti oamenii, indiferent de sex, sunt capturati de febra aurului. Inelele din aur pentru barbati sunt oarecum diferite. Ele sunt mai largi, mai indraznete si solide in maiestria lor. De asemenea, inelele pentru barbati sunt mai simple, mai curate si mai netede. Ele nu sunt incarcate cu pietre, neavand nevoie de diamante, smaralde sau safire.

Inelele din aur se gasesc, in ziua de azi, in diferite stiluri neconventionale, cu diverse forme, culori si creativitate. Chiar si cele cu animale sunt populare. Astfel, sa nu ne miram cand vedem un inel in forma de delfin flancat cu pietre colorate.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply