Pareri despre inelele de logodna cu diamante

Cand iubitul tau se pune in genunchi si iti cere sa fii sotia lui, vei fi mult mai incantata daca cererea in casatorie este acompaniata de un inel de logodna cu diamant. Vei fi atat de fericita cand vei vedea stralucirea diamantului, incat va fi imposibil sa raspunzi cu “Nu” intrebarii primite. Dupa entuziasmul initial, vei dori, in cele din urma, sa incepi sa iti planifici nunta. Nu exista nicio graba in a incepe procesul de planificare, desi, chiar daca vrei sa te bucuri de logodna ta si sa nu iti umpli agenda cu milionul de lucruri pe care trebuie sa le realizezi pentru a avea o nunta ca la carte, trebuie sa te apuci, incetul cu incetul, de planificarea nuntii, deoarece fiecare amanunt conteaza. Intre timp, te poti bucura de compania iubitului si de scoaterea in evidenta a stralucitorului inel de logodna la evenimentele la care vei participa.

Incepe prin a-ti lua o dupa-amiaza libera pentru a nota fiecare detaliu legat de nunta intr-o agenda. Unele femei isi planifica nunta timp de cativa ani de zile, dar tu, daca nu doresti sa te casatoresti pe o insula tropicala, intr-un cadru intim si select, vei avea nevoie de cel putin sase sau opt luni pentru a-ti pune la punct desfasurarea nuntii.

Primul lucru care te va intreba lumea atunci cand iti va vedea inelul de logodna pe degetul inelar, va fi cand este data nuntii. Fii pregatita pentru aceste intrebari asine si nu te simti presata de alegerea unei date. Exista o multime de lucruri si factori care trebuie rezolvati pe o anumita data, iar aceste lucruri necesita timp! Ia-ti timp pentru a verifica agenda pe urmatorii doi ani, luand in calcul evenimentele importante ce se petrec in viata ta si a logodnicului tau. Noteaza aceste evenimente in agenda ta, astfel incat sa poti sa iti dai seama care ar fi data cea mai potrivita in care sa strecori nunta ta printre celelalte sarbatori familiale. De asemenea, vei dori sa eviti orice vacanta majora in care, de multe ori, este incomod pentru invitatii tai sa isi respecte prezenta la nunta ta, deoarece, cel mai probabil, au planuri de vacanta in alta parte. In plus, preturile legate de nunta sunt intotdeauna mai mari in timpul vacantelor.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply