Pareri despre HTC One M8

Eleganta in stare pura, asa s-ar putea caracteriza acest smartphone in cateva cuvinte. Producatorul taiwanez si-a pus mari sperante in acest telefon din varful gamei. HTC One M8 dispune de un design ireprosabil, este un telefon foarte frumos. Mai mare decat predecesorul sau, HTC One M8 cantareste 160g ceea ce este relativ rezonabil pentru un smartphone de astfel de dimensiuni.

Carcasa din otel iti da impresia ca tii in mana un produs luxos, un obiect solid. HTC One M8 este rezistent la socuri. In comparatie cu HTC One, nu exista prea multe inovatii. Autonomia telefonului este acceptabila, calitatea camerei foto a starnit o multime de polemici. Camera foto este punctul slab al acestui smartphone. Rezolutia pozelor nu se ridica la nivelul concurentei. Pentru a incerca sa amelioreze aceasta problema, cei de la HTC au apelat la Duo Camera, un captator situat deasupra aparatului foto care nu imbunatateste calitatea pozelor ci permite retusarea acestora.

m8

Chiar daca toate punctele slabe ale lui HTC One se regasesc si la One M8, acesta din urma are si cateva puncte tari. Ecranul Full Hd este de calitate, culorile sunt foarte aproape de realitate. Chiar daca M8 nu este echipat de Beats Studio, calitatea sunetului ramane impresionanta.

Chiar daca nu dispune de inovatii remarcabile, este clar faptul ca cei de la HTC au conceput acest telefon pentru a fi cat mai fluid cu putinta. Procesorul este puternic, navigarea a fost cu mult simplificata. S-a apelat la o multime de strategii pentru a facilita folosirea smartphone-ului HTC One M8. De exemplu, pentru a-l scoate din starea de stand-by trebuie doar sa apesi de doua ori pe ecran. Pentru a activa comanda vocala trebuie doar sa glisezi pe ecran.

 

HTC-One-M8-Photo5 htc-one-appsOricum ar fi, in afara de aspectul vizual care te seduce de la prima vedere, HTC One M8 este intr-adevar un smartphone bun. In ciuda aparatului foto dezamagitor pentru un aparat din gama de varf, HTC One M8 nu roseste in fata concurentei. Sunetul audio, calitatea imaginii si fluiditatea vor satisface pana si cele mai exigente cerinte. Tu ce parere ai despre HTC One M8?

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply