Pareri despre HTC Desire Eye

HTC Desire Eye este primul selfiePhone. Selfie-ul este o tendinta in voga inca din anul 2013. Chiar si cei mai puternici oameni din lume s-au lasat cuceriti de aceasta modalitate de a face poze. Narcisista pentru unii, amuzanta pentru altii, selfie are o multime de adepti in lumea intreaga. HTC a inteles perfect aceasta tendinta si a decis sa produca primul selfiephone, HTC Desire Eye, dotat cu doua camera foto, ambele de 13 mpx si insotite de blituri duale, blituri care garanteaza naturaletea culorilor, indiferent de conditiile de lumina de afara sau din interior. Insa, in afara de aceasta dotare care il face unic in domeniul telefoanelor, este HTC Desire Eye un smartphone performant?

In ceea ce priveste dimensiunile, HTC Desire Eye are un ecran de 5.2 inci si o greutate de 154 de grame. In ceea ce priveste ecranul, acesta are o rezolutie destul de buna, un Super LCD cu o rezolutie de 400 ppp. HTC Desire Eye este primul smartphone de la HTC rezistent la apa, poate sa reziste sub 1m30 de apa timp de maxim 30 de minute.

HTC-Desire-Eye-Submarine-Blue-Stack-300dpi HTC Desire Eye este echipat cu Android KitKat, un procesor Snapdargon 801 si o memorie Ram de 2GB. Chiar daca HTC Desire Eye este un smartphone de dimensiuni mari, acesta se poate tine extrem de usor in maini, este subtire si usor si dispune de un buton dedicat pentru camera foto.

 

htc

HTC Desire Eye dispune de un design indraznet, rezistent la apa si bicolor, un design elegant ce garanteaza fotografierea perfecta din cel mai favorabil unghi datorita butonului de captare si focalizare in doua etape. Datorita functiei Split Capture, HTC Desire Eye iti ofera o multime de posibilitati creative precum combinarea fotografiilor si filmuletelor facute simultan cu camera dorsala si frontala, intr-un video divizat sau intr-o singura imagine. Face Fusion iti permite sa iti suprapui chipul cu cel al unui amic sau al unei vedete pentru a obtine cel mai original look. O functie suprinzatoare a acestui smarthphone este Live MakeUp, functie prin care se poate regla nivelul preferat de netezire al pielii si previzualiarea acestui efect in timp real.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply