Pareri despre Hotel Eos

despre hotel eos

In Bucuresti sunt zeci de hoteluri, pentru toate buzunarele iar cele mai multe sunt de 2 si 3 stele. Hotel Eos este un astfel de hotel, situat in zona Iancului-Obor, intre cele doua mall-uri din zona, Mega Mall si Veranda Mall.

Fiind foarte aproape de Arena Nationala, acest hotel este o alegere potrivita atunci cand veniti din alte orase, pentru a asista la un eveniment organizat pe cel mai mare stadion al tarii. Aici se disputa meciurile Echipei Nationale de fotbal, dar si meciuri ale echipelor din Liga 1, Supercupa Romaniei, Cupa Romaniei cat si concerte de anvergura.

Daca veti prezenta un bilet de meci, de la un eveniment sportiv ce s-a disputat in ziua respectiva sau cu o zi inaintea disputarii acestuia, veti primi o reducere de 10%.

Aceasta reducere este valabila si la prezentarea altor tipuri de bilete, de la Teatru National, Sala Polivalenta, Sala Palatului, Arenele Romane, Romexpo si altele.

Acest hotel are o reputatie buna pe booking si ne-a fost recomandat de catre un cititor.

Hotel Eos dispune de 19 camere single, duble standard, duble superioare si triple si ofera posibilitatea de a servi micul dejun intr-unul din cele doua spatii destinate publicului, respectiv restaurantul si terasa interioara.

Micul dejun este de tip meniu, avand la alegere din mai multe tipuri. Acestea sunt preparate pe loc iar desi sunt preparate simple, sunt apreciate pentru prospetimea si calitatea ingredientelor folosite.

La bar se pot servi bauturi iar de la receptie puteti afla orice informatie de interes. Hotelul este cunoscut si pentru serviciile front desk de calitate, avand receptioneri foarte prompti si amabili, care oricand sunt dispusi sa ajute clientii cu solicitarea unui taxi, recomandarea de locuri, printarea de bilete de tren sau a avion si altele.

Pentru mai multe detalii despre Hotel Eos sau pentru a rezerva o camera, vizitati site-ul </a href=”https://www.hoteleos.ro”>hoteleos.ro

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply