Pareri despre Galaxy S6 Edge

edge3Cu performante aproape identice, Galaxy S6 Edge se distinge de Galaxy S6 printr-un design de exceptie. Un avantaj pentru care doritorii scot bani in plus din buzunar, aproximativ 600 de lei.

Anul acesta, cei de la Samsung ne-au oferit nu doar un smartphone de varf de gama ci doua: Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge. In plus fata de clasicul Galaxy S6, producatorul coreean ne-a oferit un al doilea model, cu specificatii aproape identice. Fata de Samsung Galaxy S6, S6 Edge are un design inovativ, un ecran curbat dublu. Si in ceea ce priveste pretul, S6 Edge se diferentiaza de S6, este mai scump.

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”Vezi pretul telefonului aici !” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/1737814″]

Din spate, este absolut imposibil sa diferentiezi cele doua telefoane. Ambele modele au acelasi strat de sticla  rezistent, Gorilla Glass 4. In momentul in care primesti un mesaj sau un apel telefonic de la o persoana din contacte poti fi informat mult mai usor, le poti alege dinainte, pana cand deblochezi telefonul poti vedea mult mai usor notificarile.

edge1Galaxy S6 Edge reuseste sa combine metalul si sticla intr-un fel in care doar cei de la Apple au reusit sa o faca pana in prezent. Marginile sunt feminine, drepte si moi fata de S6 care are margini masculine, perfect drepte.

Display-ul este unul exceptional datorita densitatii mare de pixeli, luminozitatea este mare. Pixelii sunt inexistenti, avem doar puncte perfecte, linii si culoare. Galaxy S6 Edge dispune de cea mai buna camera foto de pe piata la momentul actual, de 16 megapixeli, capabila sa filmeze Full Hd. Pentru a porni camera foto mult mai repede, cei de la Samsung au venit cu o inovatie demna de mentionat: trebuie doar sa apesi de doua ori butonul Home.

Fata de generatia anterioara, Samsung Galaxy Edge 6 nu mai ofera acces la baterie, slotul pentru cardul Micro SD nu exista. S6 Edge are un procesor Octa-Core Exynos, dispune de o capacitate de stocare de 32, 64 sau 128 de GB. Memoria de 3GB si memoria Flash UFS 2.0 ofera performante uimitoare si un consum redus de energie.

Tu ce parere ai despre Samsung S6 Edge? Merita achizitia?

[aio_button align=”none” animation=”none” color=”orange” size=”small” icon=”none” text=”Vezi pretul telefonului aici !” relationship=”nofollow” url=”http://profitshare.ro/l/1737814″]

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply