Pareri despre expertpat.ro

Fiind in cautarea unor lenjerii de pat noi si a unor Perne, am gasit un magazin special, destinat patului si accesoriilor pentru pat, denumit sugestiv : expertpat.ro. Este o idee cat se poate de frumoasa, in conditiile in care ne petrecem o treime din viata in pat. Avem, asadar, nevoie de niste experti pentru pat care sa ne poata oferi produse de buna calitate si foarte sanatoase. Convins de oferta 1+1 gratis, am comandat doua lenjerii si am analizat putin site-ul.

Nu se poate spune ca Expertpat  este un site care impresioneaza foarte mult prin design. Cu toate astea, este simplu, cu linii minimaliste si cu culori foarte placute, ceea ce il face atractiv. Poti naviga cu usurinta prin toate produsele, fara sa ai vreo problema in ceea ce priveste structura sau experienta. Chiar am reusit sa verific fiecare lenjerie in parte si sa o analizez, fara sa am vreo problema in acest sens.

Site-ul se misca repede iar culorile predominante sunt negru si o nuanta de rosu caramiziu, foarte placuta.

Evident, nu site-ul conteaza cu adevarat, ci modul in care se prezinta produsele, precum si ofertele. Cum spuneam, exita o oferta foarte interesanta in care comanzi o lenjerie si primesti o alta in mod gratuit. Dat fiind faptul ca pretul unei lenjerii este in jurul valorii de 100 de lei, cu siguranta merita. Am comandat niste lenjerii de bumbac satinat, la 129 de lei iar experienta a fost cat se paote de ok:

  •  Comanda a venit foarte repede ;
  •  Ambalajul a fost unul rezistent si protectiv pentru lenjerie;
  • Lenjeria este placuta la atingere si pare a fi realizata dintr-un material de buna calitate.

Inca nu stim cum se comporta la spalare, insa nu pare a avea culori care sa iasa sau probleme de acest fel. Dupa cum spun cei de la Expertpat, lenjeriile sunt antialergice si sunt de buna calitate.

Daca esti in cautarea unei pareri despre expertpat, asadar, una cel putin ( a noastra ) este foarte buna. Produsele sunt de buna calitate, suportul este rapid iar preturile sunt mici. Speram sa ramana asa si in viitor fapt ce poate propulsa magazinul in topul magazinelor romanesti destinate patului.

 

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply