Pareri despre Expert-saltele.ro

Magazinul pe care am ales sa il analizam astazi este Expert-Saltele.ro ( vezi aici), un magazin destinat exclusiv obiectului pe care fiecare dintre noi il iubeste atat de mult: salteaua.

Prima impresie este una deosebit de placuta, deoarece descoperim un site simplu, focusat pe nuante cromatice usor de perceput si pe o structura clasica, pe care oricine o poate folosi cu mare usurinta.

Exista 4 categorii principale, toate in legatura stransa cu salteaua:

  •  Saltele
  •  Somiere;
  • Mobila de dormitor;
  •  Accesorii.

Practic, poti sa iti mobilezi intregul dormitor dintr-un singur loc, ceea ce este un plus de flexibilitate oferit clientilor. La o analiza a produselor, se pot descoperi marci cu renume in domeniu, in care poti avea incredere totala.

Ceea ce atrage foarte mult este diversitatea produselor. Doar in categoria de saltele poti gasi cateva sute de variante. Asadar, nu ar trebui sa existe vreo problema in alegerea saltelei perfecte.

Fidelizare clienti

Capitolul ” fidelizare clienti ” este asa cum ar trebui sa fie iar dovada sunt numerosii clienti care au lasat pareri pozitive pe facebook si numarul impresionant de clienti care au cumparat ceva de pe expert-saltele: peste 30 000.

Tot la capitolul fidelizare clienti putem sa trecem si preturile, care nu sunt deloc mari. Putem chiar sa spunem ca sunt mai mici decat in magazine mult mai mari, insa destinate unei varietati mai mare de produse.

Comunicarea se face usor, intr-un mod modern, prin chat, telefon sau mail, in timp ce comanda nu dureaza mai mult de 2-3 minute odata ce te-ai hotarat care este salteaua pe care o doresti.

Frecvent, pe prima pagina a site-ului poti descoperi diverse oferte si reduceri de preturi, care, dat fiind faptul ca o saltea este destul de costisitoare, iti pot lasa ceva bani in buzunare.

Prezenta in retele de socializare

Cei de la expert-saltele socializeaza. Nu au pe site un link catre facebook, twitter sau g+, insa detin conturi pe retelele de socializare si, ceea ce este uimitor este ca pe Facebook, cel putin, chiar raspund la intrebari :). Per total, Expert-Saltele este un magazin in care ai incredere inca de la prima intalnire. Daca cei care il administreaza reusesc sa il mentina in acelasi pas ascendent, cel mai probabil va ajunge un magazin etalon in domeniu.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply