Pareri despre espressorul Tchibo Cafissimo Mini Wild Berry

In cazul in care iti doresti sa ii faci unei persoane dragi din viata ta un cadou mai special insa nu stii ce sa alegi, noi am gasit raspunsul pentru tine, espressorul Tchibo Cafissimo Mini Wild Berry, un espressor automat cu capsule, ideal pentru pasionatii de cafea si pentru prepararea celor mai delicioase bauturi pe baza de cafea. Il gasesti la un pret accesibil si intr-o gama variata de culori. Nu ocupa mult loc datorita unei dimensiuni mici.

 

Dupa cum spuneam mai sus, principalul atu al espressorului este faptul ca nu ocupa mult spatiu pe blat si ca poate fi utilizat cu o deosebita usurinta de oricine. Cafeaua se poate obtine apasand pe oricare din cele trei butoane disponibile. In plus, pentru a obtine un gust desavarsit se poate regla presiunea. Cu ajutorul acestui espressor automat pe baza de capsule poti obtine patru tipuri de bauturi: espresso, cafea la filtru, ceai sau caffe crema.

Datorita unui sistem de presiune pe trei nivele espressorul Tchibo Cafissimo Mini Wild Berry iti ofera o bautura perfecta, pe gustul tau. Cum functioneaza? Apesi pe butonul care corespunde culorii capsulei si aparatul de ocupa de restul. Chiar daca este un aparat mic, bauturile oferite sunt pur si simplu delicioase.

O investitie care merita, aparatul fiind efficient, ideal ori de cate ori vrei sa iti impresionezi musafirii cu o bautura delicioasa sau vrei sa te rasfeti dimineata.

Care sunt avantajele espressorului Tchibo Cafissimo Mini Wild Berry?

  • espressorul este un dotat cu un rezervor detasabil, avand o capacitate de 0,65l.
  • apa se incalzeste rapid, in doar 40 de secunde.
  • Aparatul se curata automat.
  • Dupa 9 minute se inchide automat.
  • Are functia de decalcifiere automata.
  • Aparatul te avertizeaza in momentul in care este necesara o decalcifiere.

Espressorul Tchibo Cafissimo Mini Wild Berry reprezinta cea mai buna alegere pentru o persoana speciala din viata ta.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply