Pareri despre espressorul Krups EA816031

Ai in vedere achizitionarea unui aparat nou de cafea? Iti doresti ca acesta sa fie automat, sa iti ofere posibilitatea de a folosi atat cafea boabe cat si cafea macinata? Atunci iti recomandam espressorul Krups EA816031, un aparat de cafea pe care il vom prezenta in cele ce urmeaza. Trebuie sa precizam ca acest aparat beneficiaza de un super pret in aceasta perioada. Cu alte cuvinte, reprezinta cea mai buna investitie de care te vei putea bucura pe termen lung.

Krups iti va pune la dispozitie o serie de setari pentru intensitatea aromei cafelei, pentru gradul de macinare si posibilitatea de a-ti savura cafeaua cu spuma de lapte pentru ca tu sa te poti bucura de bautura ta calda preferata la tine acasa.

Krups EA816031 nu ocupa prea mult spatiu, este negru, dispune de un afisaj digital, un panou de comanda intuitiv si un rezervor de cafea. Aparatul este dotat cu o presiune de 15 bari, cu un rezervor de apa de 1,8 litri. Vei obtine cea mai buna cafea printr-o simpla apasare de buton datorita unui panou de comanda intuitiv.

Aparatul functioneaza automat ceea ce inseamna ca isi desemneaza singur cantitatea de apa si cafea necesara si se opreste singur. Gustul desavarsit al cafelei este garantat datorita gradului gradului de rasnire constant. Acest model se poate lauda cu sistemul de incalzire Thermoblock, care, datorita unei tehnologii revolutionare ajunge inca de la prima ceasca de cafea la temperatura perfecta. Recipientul din inox permite pastrarea laptelui in cele mai bune conditii si se poate introduce fara probleme la frigider pana la urmatoarea utilizare.

Duza pentru abur se poate demonta cu usurinta si se recomanda curatarea dupa fiecare utilizare.

Profita de ocazie si comanda chiar acum espressorul automat Krups EA816031. Un aparat de cafea ce satisface orice dorinta.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply