Pareri despre epilatorul Philips HP6540

Sub denumirea de Philips HP6540 se ascund in realitate trei aparate dedicate procesului de epilare: un epilator electric clasic, un mini-epilator si o penseta, fiecare din acestea fiind concepute pentru anumite zone ale corpului.

Pachetul HP6540 cuprinde doua epilatoare si o penseta. Acestea au un look extrem de simpatic, feminin, cu motive pe un fond alb. Care sunt caracteristicile fiecaruia din acestea?

Epilatorul

Epilatorul dispune de un disc rotativ, de un cap de epilare lavabil, de un buton on/off cu doua viteze ( 0 =oprit, I = viteza normala, II = viteza mare) si de un adaptor.

Mini-epilatorul

Mini-epilatorul dispune de un disc rotativ, de un cap de epilare, de un buton on/off, discuri metalice, ideal pentru zonele sensibile.

Penseta luminoasa

Penseta luminoasa dispune de o lumina comandata de butonul on/off, de o oglinda inclusa si de o carcasa eleganta.

epilateur-electrique-philips-hp6540

Functionarea

Epilatorul este destinat epilarii picioarelor. Mini-epilatorul, extrem de precis, este ideal pentru zonele mai sensibile precum axilele, zona bikinilor sau zonele mai putin accesibile precum genunchii si gambele.

Epilarea picioarelor

Punerea in functiune a aparatului permite selectionarea vitezei. Iti recomandam sa alegi viteza II, viteza I fiind rezervata mai degraba zonelor osoase, mai greu de accesat. Aparatul se va aseza perpendicular pe piele, parul urmand sa fie smuls in sensul invers al cresterii. Epilatorul HP6540 este eficient si ergonomic. Dispune de un sistem de epilare cu ajutorul caruia firul de par este smuls direct de la radacina. Picioarele tale vor fi mai fine cateva sapatamani bune, pielea este neteda si curata pentru mai mult timp.

Mini-epilatorul

Aseaza capul epilatorului intr-un unghi de 90 de grade pentru a epila zonele dorite. Autonomia de functionare ajunge pana la 40 de minute maxim.

Penseta

Penseta cu lumina si oglinda ofera o pensare perfecta a zonelor dorite, o pensare mult mai eficienta decat in cazul unei pensete clasice.

Pe langa caracteristicile mentionate mai sus, un alt aspect demn de mentionat este ca Philips HP6540 este dotat cu 20 de prinderi. Ce inseamna asta? Ca nu vei mai fi nevoita sa treci de mai multe ori peste o anumita zona pentru a o epila. Alimentarea acesteia se face pe baza de baterii. Curatarea acestuia se face deosebit de usor, sub un simplu jet de apa.

Pentru toate doamnele si domnisoarele care isi doresc o epilare eleganta, rapida si eficienta, epilatorul Philips HP6540 este solutia ideala.

 

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply