Pareri despre epilatorul IPL Braun BD3005

Daca ti-ai dorit sa experimentezi epilatul cu lumina intens pulsata insa ai ezitat, acum ai la dispozitie epilatorul IPL Braun BD3005!  Cu alte cuvinte, nu va mai trebui sa mergi la salon pentru o sedinta de epilare definitiva deoarece tehnologia moderna se poate folosi foarte bine si de acasa. Acest model nou de la Braun este singurul epilator IPL dotat cu senzor de citire a nuantei de piele, SensoAdapt, capabil sa citeasca si sa adapteze intensitatea luminii la fiecare impuls si sa garanteze un tratament sigur si eficient.

Epilatorul IPL Braun BD3005 nu este un epilator tocmai ieftin insa daca socotesti cat te-ar costa 8-10 sedinte vei constata ca iesi in castig in cazul in care alegi sa il achizitionezi. Epilatorul iti  asigura un tratament eficient si sigur datorita senzorului SensoAdapt, personalizat, in functie de nuanta pielii tale.

Se poate folosi fara probleme pe orice suprafata a pielii asta datorita faptului ca este testat clinic. Este ideal pana si pentru cele mai sensibile zone precum zona inghinala sau zona axilelor. Zona inferioara a piciorului se poate trata in doar 10 minute ceea ce inseamna ca vei reusi sa scapi de parul nedorit in doar patru saptamani. Aparatul aluneca extrem de usor pe picior si declanseaza mai multe impulsuri spre deosebire de aparatele IPL clasice, cu mai putin zone omise. Nu uita ca inainte de folosirea unui aparat IPL se recomanda folosirea unei lame de ras pentru a indeparta parul de pe suprafata corpului.

Dispozitivul se poate conecta la o priza pentru tratamente neintrerupte si la putere maxima. Ofera in jur de 250.000 de impulsuri, echivalente cu aproximativ 13 ani de tratamente corporale complete. Este testat clinic si se poate folosi pe orice suprafata a corpului pentru indepartarea pilozitatii nedorite. Dupa primele saptamani se pot vedea primele rezultate. Este mai eficient pe pielea deschisa la culoare spre mediu.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply