Pareri despre epilatorul facial Braun Face 831

Iti doresti un aparat ce poate fi folosit cu usurinta chiar la tine acasa fara sa mai fii nevoita sa mergi la salonul de cosmetica pentru a scapa de parul facial intestetic ? Braun Face 831 garanteaza o indepartare a parului facial fara dureri, il recomandam cu incredere.  In plus, acesta nu este un simplu epilator facial ci un intreg kit destinat ingrijirii personale. Vine insotit de o multime de accesorii precum capac de protectie, o perie pentru curatarea faciala, un portfard pentru depozitarea acessoriilor si o oglinda astfel incat acestea sa poata fi depozitate in siguranta in momentele in care nu sunt folosite.

Aparatul si accesoriile sunt albe, finisajele sunt frumoase, sunt micute si incap de minune in geanta. Dat fiind faptul ca aparatul este usor de folosit, poti lua cu tine acest portfard si cand mergi in vacanta.

Practic, Braun Face 831 combin doua tratamente faciale in cadrul unui singur aparat. Ofera o epilare precisa a celor mai mici si mai fine fire de par si o curatarea delicata si profunda a porilor cu ajutorul periei. Peria se poate folosi seara in special, inainte de culcare impreuna cu un gel special de curatare pentru tenul gras. Excesul de sebum este idepartat cu usurinta, pielea este lasata fina si neteda, partea buna a lucrurilor fiind ca nu exista riscul aparitiei unei iritatii.

Peria acestui aparat este extrem de delicata, mai delicata decat te-ai astepta si se poate folosi fara probleme de doamnele si domnisoarele ce au o piele mai sensibila. In plus, trebuie sa stii ca machiajul este indepartat perfect cu ajutorul acestei perii.

Prin intermediul a sute de micro-oscilatii pe minut peria curata in mod delicat insa eficient pielea sensibila. Se poate folosi si sub dus deoarece este rezistenta la apa. Epilatorul functioneaza fara fir, prin intermediul unor baterii de tip AA si ofera 200 de smulgeri pe secunda.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply