Pareri despre epilatorul cu discuri ceramice Philips Satinelle Prestige BRE631/00

Recent aparut pe piata, Philips Satinelle Prestige BRE631/00 le promite doamnelor si domnisoarelor care vor sa se epileze acasa  rezultate eficiente si de durata. Datorita unui pret mai mult decat acceptabil, cele care aleg sa il cumpere vor face o alegere mai mult decat avantajoasa deoarece este extrem de eficient si avantajos din punct de vedere financiar.

Philips Satinelle Prestige BRE631/00 vine cu un design frumos in forma de S, cu un maner ergonomic, usor de manevrat si controlat. Chiar daca este un epilator mai ieftin, acesta dispune de toate dotarile necesare pentru a-ti oferi usurinta in utilizare si confort sporit, atat pe o piele uscata cat si pe o piele umeda deoarece este dotat cu tehnologia revolutionara Wet&Dry. Tehnologia Wet&Dry le permite doamnelor si domnisoarelor sa se epileze in cada sau sub dus, o tehnologie ideala deoarece apa calda contribuie la relaxarea pielii. In plus, procesul de epilare va fi mult mai usor de suportat sub apa.

Philips Satinelle Prestige BRE631/00 se poate lauda cu un sistem unic prin care firele de par nedorite sunt ridicate si adunate orizontal dupa care sunt smulse din radacina. Epilatorul este dotat cu 32 de discuri ceramice care ofera rezultate de durata, o piele fina si catifelata pana la 3-4 saptamani. Epilatorul est dotat cu doua trepte de viteza si un acumulator ce ofera o autonomie de pana la 40 de minute. Accesoriile cu care vine epilatorul Philips sunt urmatoarele: un cap pentru zonele sensibile, un cap pentru parul facial, un cap de radere si un pieptene pentru zona inghinala.

In plus, epilatorul mai are un dispozitiv pentru masaj care atenueaza durerea in timpul epilarii. Rolele pentru masaj sunt cu adevarat eficiente. Philips Satinelle Prestige BRE631/00 este un epilator perfect din toate punctele de vedere, recomandat tuturor celor care isi doresc un epilator eficient si ieftin totodata. Raportul calitate-pret este unul excelent.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply