Pareri despre epilatorul Braun Silk-epil 7 7681

Epilarea face parte din sarcina obligatorie a doamnelor si domnisoarelor la moda, care se respecta. Pentru a ne simti bine in pielea noastra, este indispensabil sa scapam de firele de par nedorite. Acest lucru se poate realiza extrem de usor cu ajutorul unui epilator electric precum Braun Silk-epil 7 7681.

Facand parte din gama Silk-epil 7, acest model este capabil sa indeparteze orice tip de par, chiar si pe cel mai fin si mai scurt. Functionand fara fir, acesta se poate folosi si sub dus.

Tehnologia Wet&Dry

Cu ajutorul acestei tehnologii, epilatorul electric Silk-epil 7 poate fi folosit in functie de preferinte, sub dus sau in cada de baie. Apa calda relaxeaza iar caldura amelioreaza circulatia sporind confortul. Rezultat: pielea nu mai este atat de sensibila, durerea este diminuata.

braun-silk-epil-7-7681-3

Tehnologia Close-Grip

Sistemul Close Grip cu 40 de pensete este menit sa indeparteze toate firele de par, chiar si pe cele aflate in zone mai dificil de ajuns, ceea ce permite o epilare eficienta. Aceasta tehnologie a fost creata cu scopul de a prinde firul de par mai aproape de radacina, chiar si cele mai scurte fire de par (0.5mm) fiind indepartate cu succes.

Capul pivotant

Cu ajutorul capului pivotant care dispune de capacitatea de a se deplasa cu 15 grade inainte si inapoi, epilatorul electric Braun Silk-epil 7 7681 se adapteaza cu usurinta conturului corpului tau pentru o precizie maxima si confort sporit.

SoftLift Tips

In timpul epilarii, epilatorul electric nu poate sa capteze firele culcate sau lipite. Astfel, tehnologia SoftLift Tips ajuta la ghidarea firelor de par spre pensete pentru o indepartare mai eficienta.

Braun-Silk-epil-7-7681-1-300x300

Smartlight

Smartlight a fost conceputa pentru a te ghida cu usurinta de-a lungul intregului proces de epilare, luminand chiar si cele mai mici sau mai subtiri fire de par pentru o indepartare completa si eficienta.

Personalizarea vitezei

Viteza epilatorului electric Braun Silk-epil 7 7681 se poate regla astfel:

  • 1 daca iti doresti o epilare mai blanda si
  • 2 pentru o epilare eficienta

Autonomia

Dupa doar o ora de incarcare, epilatorul electric Braun Silk-epil 7 7681 ofera o autonomie de 40 de minute dar si libertatea de a te epila oricand si oriunde.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply