Pareri despre epilatorul Braun 3170 Purple

Iti doresti sa beneficiezi de o piele fina zi de zi insa din lipsa de timp nu reusesti sa ajungi intotdeauna la salonul de cosmetica. Rezultate similare cu cele obtinute la salonul de cosmetica le poti obtine si la tine acasa cu ajutorul unui epilator electric. Acum ai la dispozitie noul epilator Braun 3170 Purple, excelent pentru absolut toate tipurile de piele.

Pe langa pretul deosebit de avantajos, acest epilator mai are o multime de caracteristici si avantaje asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza. In primul si in primul rand, datorita lui Braun 3170 Purple nu vei simti niciun fel de durere in timpul epilarii deoarece este special conceput pentru pielea sensibila si extrem de usor de folosit pana si in cele mai dificile zone precum axila sau inghinal.

Braun 3170 Purple este capabil sa indeparteze in mod delicat pana si cele mai scurte fire de par, direct de la radacina. Subtiaza firul de par iar in timp acesta se va rari considerabil si va disparea. Este dotat cu 20 de pensete capabile sa indeparteze parul de la radacina si ofera rezultate de durata, pana la 3-4 saptamani de piele neteda.

Epilatorul are un aspect placut, este de culoarea roz si poate fi manevrat fara probleme cu o singura mana. Poate functiona doar alimentat la o priza, prin fir. Este dotat cu sistemul de iluminare Smart Light, sistem menit sa te ajute sa vezi si sa indepartezi pana si cele mai scurte fire de par sau subtiri. Este dotat si cu un sistem de masaj care maseaza in mod delicat pielea si usureaza procesul de epilare.

Iti recomandam cu caldura acest aparat deoarece este ieftin si accesibil si, nu in ultimul rand extrem de eficient. Merita toti banii. In plus, il poti comanda online la un super pret.

Vezi pret aici

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply