Pareri despre epilarea cu laser

57a8fdee58488eb07960298b2365b192_1_largeCel mai simplu mod de a scapa de parul nedorit de pe corp este tratamentul de epilare definitiva cu laser. Procesul este bland, rapid si eficient. Cu toate acestea, costurile implicate in aceasta procedura sunt un pic mai mari in comparatie cu celelalte optiuni disponibile acum.

Premisa majora pentru o epilare cu succes este ca parul pacientului sa fie mai inchis la culoare decat pielea din jur. Astfel, o persoana cu pielea bronzata si cu o pilozitate de culoare deschisa nu este potrivita, deoarece pielea intunecata absoarbe prea multa lumina, iar lumina emisa de laser nu mai poate face o distinctie clara intre pigmentul parului si cel al pielii.

Exista, cu siguranta, multe alte modalitati si procese de indepartare a parului disponibile pe piata, dar faptul ca epilarea cu laser este atat de populara a facut ca acest tratament sa devina metoda cea mai interesanta pentru cercetatorii din estetica medicala, care i-au tot imbunatatit tehnica de la an la an. De aceea, celelalte metode de indepartare a parului par acum invechite si mai putin eficiente.

Electroliza este un alt procedeu de epilare care este inca popular pe piata. Cu toate acestea, tratamentul cu laser este mult mai avantajos pentru candidatii care doresc o indepartare permanenta a parului. Tratamentul de epilare definitiva cu laser presupune, insa, o efectuare a unui set de cateva sedinte realizate la 4 saptamani distanta intre ele, astfel incat rezultatele sa fie satisfacatoare.

Epilarea cu laser poate asigura eliminarea parului de pe corp din aproape toate domeniile, cu exceptia zonei anatomice din jurul ochilor. De altfel, ochii, fiind partile cele mai delicate ale corpului uman, trebuie sa fie protejati cu niste ochelari speciali in timpul oricaror sedinte cu laser.

Tehnica de indepartare a parului cu laser poate fi aplicata pe fata, axile, gat, piept, spate, abdomen, picioare, brate si zona inghinala.

Epilarea cu laser este acel tip de proces care este extrem de avansat si controlabil. De aceea, este recomandat ca acest tratament sa se faca doar la clinicile mari de profil FDA, care au instrumente si practici aprobate. O astfel de clinica este Institutul de Estetica Medicala si epilare definitiva Goskin din Bucuresti.

Nu te astepta la rezultate magice imediat dupa prima sesiune! Se pot obtine rezultate bune si durabile doar dupa efectuarea unui set de 5-6 sedinte.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply