Pareri despre Egregora.ro

Populatia Romaniei este din ce in ce mai imbatranita, iar acest lucru se vede prin numarul de cereri pentru ocuparea unui loc in caminele de batrani, dar si prin numarul din ce in ce mai mare de camine. Cele mai multe astfel de institutii din Romania se afla in Bucuresti, ceea ce face serviciile oferite sa fie de cea mai buna calitate, data fiind concurenta. Pentru ca ideea unui camin de batrani Bucuresti  este din ce in ce mai prezenta in mintea batranilor si a celor care care ii ingrijesc, am ales sa analizam unul dintre cele mai complete si interesante camine din capitala: Egregora.

Ce este Egregora?

Este un camin de batrani care permite solutii complexe de ingrijire pentru persoanele de varsta a 3-a Situat in zona Voluntari-Pipera, este o solutie excelenta atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei care nu locuiesc in capitala. Pe langa zona foarte buna in care se afla caminul, ceea ce este foarte convingator este modul in care sunt organizate serviciile. Fiecare detaliu este tratat cu cea mai mare atentie, ceea ce duce la o multime de aantaje:

  • Servicii de cazare la cel mai inalt standard. Unitatea de cazare Egregora poate sa fie comparata cu o unitate hoteliera de 3 stele.
  • Echipa medicala bine pregatita. Serviciile medicale sunt extrem de importante, iar egregora beneficiaza de serviciile unor medici bine pregatiti, care acopera absolut toate domeniile. In acest camin se pot trata persoane cu AVC, Alzheimer si Parkison, precum si persoane care sunt imobilizate la pat sau au alte boli.
  • Alimentatie sanatoasa. Bucataria este, de asemenea, un element extrem de important. Alimentatia in camin se face in functie de preferintele fiecarui rezident si de necesitatile sale medicale.
  • Diverse activitati extra. Viata sociala trebuie sa ramana plina de activitati si de momente memorabile. Tocmai de aceea, ocazional au loc evenimente artistice pentru batrani si excursii. De asemenea, rezidentii au acces la foarte multe activitati fizice interesante, cum ar fi jocurile sau activitatile fizice de recuperare.

Merita sa se apeleze la serviciile unui astfel de camin de batrani?

Foarte multi oameni se feresc de costurile care par a fi destul de mari. Taxa pentru un pachet complet in caminul Egregora incepe de la 690 de euro lunar. Desi pare a fi un cost mare, acesta acopera absolut toate nevoile unui batran, ceea ce reduce din cheltuilile celor care il ingrijesc, dar si din stres. Cu siguranta, daca se tine cont de toate detaliile, un astfel de serviciu merita din plin.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply