Pareri despre EasyBe

Te-ai intrebat vreodata de ce rezultatele la bacalaureat sunt din ce in ce mai slabe? Cu siguranta, da! Foarte multi oameni considera ca de vina sunt tinerii liceeni, care refuza sa mai invete. Cu toate astea, putem descoperi la mai toti tinerii o capacitate foarte mare de invatare si o adaptabilitate excelenta la tot ceea ce este nou. Tocmai de aceea, problema nu este neaparat la ei, ci la modul in care le este livrata informatia.

Societatea noastra s-a schimbat si din ce in ce mai putini oameni au rabdare sa deschida o carte si sa piarda ore intregi citind. Sunt de preferat rezumatele si informatiile audio si video, deoarece sunt mult mai usor de insusit si sunt livrate mult mai rapid.

Tocmai de aceea, easybe.ro au creat o varianta excelenta prin care elevii se pot pregati pentru principalul examen al vietii: un curs audio bac .

Pareri despre EasyBe

Site-ul este unul simplu si eficient. Acesta ofera cursuri pentru principalele materii de la bac in format audio. Costul cursurilor este unul mic iar avantajele pe care le promit sunt cat se poate de mari:

  • Posibilitatea de a asculta informatiile oriunde;
  • Lectii sintezate si gandite in asa fel incat sa genereze o invatare rapida;
  • Profesori foarte buni care au realizat toate aceste lectii.

Pentru cei care isi doresc sa ramana totusi la varianta de invatare prin text, cursurile EasyBe sunt oferite inclusiv intr-o varianta text, bine organizata.

Ce ne place la EasyBe?

  • Au cursuri foarte bine organizate si cat se poate de complexe. Practic, orice elev se poate pregati doar cu ajutorul acestor cursuri pentru a promova examenul.
  • Lectiile oferite sunt interactive si au o multime de teste cu ajutorul carora se pot verifica notiunile acumulate.
  • Exista o varianta demo pe site, prin care orice elev poate vedea daca aceasta modalitate de invatare este potrivita pentru el si poate lua decizia daca merita sau nu sa achizitioneze cursurile.
  • Intregul pachet de cursuri este relativ ieftin, mult mai ieftin decat ar fi sesiunile de meditatii de-a lungu intregului an. Eficienta este una similara.

Invatamantul romanesc nu este un invatamant prost, ci este doar un invatamant invechit. Pentru a putea avea un viitor si pentru a putea pregati tinerii cat mai bine pentru viata, este bine sa invatam sa ancoram invatamantul in prezent si sa raspundem cu ajutorul sau nevoilor actuale. Acest lucru il face EasyBe si din acest motiv, site-ul merita un review cat se poate de bun.

Daca ar fi sa ii gasim si un punct negativ, poate ca acesta este reprezentat de cantitatea redusa de informatie de pe site. NIste filmulete si mai multe exemplificari despre modul in care se poate invata prin lectii audio ar putea fi foarte convingatoare.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply