Pareri despre DSFOptics.ro

Dsfoptics.ro este un site destinat celor care au afaceri in domeniul opticii sau celor care doresc sa dezvolte astfel de afaceri. Cu experienta de peste 20 de ani, compania reuseste sa se impuna prin mai multe elemente, cum ar fi :

  • O varietate mare de produse atunci cand vine vorba despre rame, lentile si accesorii pentru ochelari;
  • Branduri proprii dezvoltate de-a lungul timpului, care raspund cu succes tuturor cerintelor de calitate;
  • Colaborari de lunga durata cu numeroase firme de optica din tara.

Cei care doresc sa achizitioneze ochelari EN Gros o pot face mai nou si pe dsfoptics.ro, un site simplu si eficient. O simpla analiza a site-ului dezvaluie cateva elemente care pot convinge cumparatorul:

  • Site-ul dispune de o tema moderna, care arata foarte bine. Mizeaza pe un stil minimalist, cu combinatii de alb, negru si culori discrete, care nu obosesc ochiul.
  • Informatiile sunt scurte si relevante, fiind usor de accesat de catre oricine. Sunt prezente toate informatiile importante, precum cele legate de firma si de istoricul ei, de produse si evident, de datele de contact.
  • Site-ul este optimizat pentru mobil. Dat fiind faptul ca mai mult de 50 % dintre oamenii care navigheaza pe internet o fac de pe dispozitive mobile, site-ul dsfoptics.ro este optimizat foarte bine pentru mobil, avand o tema responsive.

 Prin ce atrage DSF?

Pentru cei care doresc sa inceapa o afacere in comertul cu produse optice, DSF poate sa fie sursa perfecta de marfa. Depozitul din Bucuresti numara foarte multe modele ce pot fi livrate direct din stoc, raspunsurile la solicitari sunt rapie si cat se poate de pertinente iar preturile sunt mici.

Desi site-ul este nou lansat, prezinta o multime de motive pentru care poate sa ajunga un site de referinta pe piata de optica din Romania.

Comments

comments

No Comments

    Leave a reply